İnternet Kafeye Gidilmeli mi?

Gitmeyi ver :ı
1603524591989.png
 
Ben hayatımda 2 defa gittim çok şükür ekran kartsız olsa da bir PC'im var. Gittiğimde yırtık koltukta klavyede birkaç tuşu çalışmayan bir PC'ye oturtturmuştular. Çok fazla küfür ve çok fazla sigara vardı. Bundan sonra internet Cafe'ye gitmedim. Sadece tanıdık bir PS salonu vardı oraya gidiyorum. Orada kapandı zaten.
 
Hocam bu tamamen şans işi. Evden hiç çıkmayan arkadaşım, bu arada ciddi ciddi çıkmayan babası yüzünden testi pozitif çıktı. Ben gittim bu dönemde kafeye şükür şuan bir şeyim yok ama tabii yapılması son derece riskli hareketler bunlar. :( Fakat ''Mahalle kafeleri'' cidden diğerlerine göre daha riskli.
 
Her ne kadar cafe temizliğe dezenfeksiyona dikkat etse de, korona virüs hava yoluyla da bulaştığı için bu riskli dönemde kalabalık ortamlarda bulunmanı tavsiye etmem.

Genç biri olduğunu varsayarak, belirti göstermeyebilirsin, sana bulaşırsa aynı evde yaşadığın ailene de bulaştırabilirsin.

İnternet cafelerin saat ücretlerini bilmiyorum ancak ailene güzel bir dille bu korona sürecinde dışarıda vakit geçiremediğini, canının çok sıkıldığını anlatırsan onlar sana maddi durumları ölçüsünde ürünler alırlar diye düşünüyorum.

Bu aletler yok sende, Uzaktan eğitim görmüyor musun? Görüyorsan nasıl yapıyorsun?
 
Gaziantepte kaliteli bilgisayarları ve yaptığı işi iyi olan Mekan ve Karataş var ama bunların da saatlik fiyatları yüksek. Buraya vereceğin parayı biriktirip kendine direk sistem al.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı