İnternet kopma sorunu

Ali İmran

Hectopat
Yer
Hatay,İskenderun
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Arkadaşlar TTNet'in fiber paketini kullanıyorum. Hız konusunda sıkıntı yok fakat oyunlara girdiğimde durduk yere oyundan atıyor hatta bazen internet kopuyor. Müşteri temsilcileriyle konuştuğumda internette kopmalar yaşanmadığını söyledi. Sizce bunun nedeni ne olabilir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Birçok kez aynı sorunu ben de yaşadım.Türk Telekom müşteri hizmetlerini tekrardan arayın ve destek ekibi isteyin.Evinize gelip kontrol sağlasınlar.Bazı müşteri hizmetleri çalışanları 1-2 kopmadan bişey olmayacağını söyleyip görüşmeyi sonlandırıyor.Siz terkardan arayarak biraz sert bir tavırla sorununuzu belirtin.Tatlı dilden anlayan bir firma değiller çünkü.
Birçok kez aynı sorunu ben de yaşadım.Türk Telekom müşteri hizmetlerini tekrardan arayın ve destek ekibi isteyin.Evinize gelip kontrol sağlasınlar.Bazı müşteri hizmetleri çalışanları 1-2 kopmadan bişey olmayacağını söyleyip görüşmeyi sonlandırıyor.Siz terkardan arayarak biraz sert bir tavırla sorununuzu belirtin.Tatlı dilden anlayan bir firma değiller çünkü.

Çözüm
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı