@Beyaz Geyik Netspeed'ten buna geçmenizin nedeni neydi özel değilse sorabilir miyim? Yalnızca fiyattan dolayı mı?
Deneme amaçlı geçmiştim ama tekrar Netspeed'e geçtim şimdi.@Beyaz Geyik Netspeed'ten buna geçmenizin nedeni neydi özel değilse sorabilir miyim? Yalnızca fiyattan dolayı mı?
Yolla gelsin.
Siz neden beğenmemiştinizDeneme amaçlı geçmiştim ama tekrar Netspeed'e geçtim şimdi.
2 kere büyük kopma oldu saatlerce gelmedi firma açıklama yapmadı, ping değerleri yüksek. Donanım haber forumunda konusu var hatta insanlarda orada da yazdı.Siz neden beğenmemiştiniz
o kopmayı bende biliyorum ancak insanlar bir daha olmaz diyor ve oyun falan oynamıyorum sadece video izleyebileceğim 16 mbps lik bir internet alicam. Millenicom u da düşünüyorum aslında ancak güvenemiyorum2 kere büyük kopma oldu saatlerce gelmedi firma açıklama yapmadı, ping değerleri yüksek. Donanım haber forumunda konusu var hatta insanlarda orada da yazdı.
Tamamen size kalmış Türk Telekom da taahhütlü bulduysanız uyguna ona geçebilirsiniz. Yalnız kısa sürede tüm firmalar zam yapacak o belli.o kopmayı bende biliyorum ancak insanlar bir daha olmaz diyor ve oyun falan oynamıyorum sadece video izleyebileceğim 16 mbps lik bir internet alicam. Millenicom u da düşünüyorum aslında ancak güvenemiyorum
Netspeed e güveniyorum ancak 150 lira ve taahüt yok, onun yerine 180 liraya tt daha mantıklı geliyo
Ne yapicam hiç bilmiyorum
Vdsl2 bir altyapıdan alsam hızı 250 lira vermeye raziyim ancak adsl olunca 180 tl ödemek insana koyuyorTamamen size kalmış Türk Telekom da taahhütlü bulduysanız uyguna ona geçebilirsiniz. Yalnız kısa sürede tüm firmalar zam yapacak o belli.
Netspeed zam yapsa da 250 TL yapmaz onu söyleyeyim ben geçerdim.@Beyaz Geyik Türknet'in ping vb. değerlerinden fazlasıyla memnunum şuan. Netspeed geçmeyi düşünüyorum fakat onun da zam yapacağı aşikar. Yani aşağı yukarı ikisi de 200TL olacak. Türknet'in 10 aylık ödeme planı mı daha mantıklı yoksa Netspeed'e geçip denemek mi? Çevremde kullanan olmadığı için danışamıyorum kimseye. Altyapım fiber 100Mbps Turk Telekom.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.