İnternet önerisi

Griffin0

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar, 2 yıldır 40 TL'ye 4 Mbps(Türk Telekom) sınırsız internet kullanıyordum ve geçtiğimiz günlerde terifenin süresi doldu. Müşteri hizmetleri 80 TL'den aşağı ve sınırsız tarife olmadığını belirtti. Türk Telekom'dan ayrılmayı düşünüyorum. Bana önerebileceğiniz bi' şey veya operatör var mı?
Edit: Trabzon'da yaşıyorum

Arkadaşlar, 2 yıldır 40 TL'ye 4 Mbps(Türk Telekom) sınırsız internet kullanıyordum ve geçtiğimiz günlerde terifenin süresi doldu. Müşteri hizmetleri 80 TL'den aşağı ve sınırsız tarife olmadığını belirtti. Türk Telekom'dan ayrılmayı düşünüyorum. Bana önerebileceğiniz bi' şey veya operatör var mı?
Fiyat?
Baya iyi.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı