İnternet önerisi

Buyrun makaleme bakabilirsiniz arkadaşlar.

TurkNet'e geçtim daha yeni Superonline'dan. 35 Mbps şu anda hızım ama indirme yaparken vs 41'i buluyor hız testlerinde oyun indirirken bile 32'yi görüyor. 3 yıl Superonline de sürünmüşüm resmen.

Benim bildiğim daha doğrusu müşter hizmetlerimin söylediği zaten ADSL 16 Mbp'e kadar veriyor. Üst VDSL oluyormuş.
Araştırmama göre Türktelekom'un altyapısını kullanıyormuş. Son 1 senedir sokak adları değiştiğinden doğru şekilde bulamıyorum adresimi.
Hangisi hizmet vermiyor hocam?

Mesajlara cevapla seçeneği ile yazarsanız daha net bilgi verebilir, yardımcı olabiliriz.
Hocam ben alıntı yaptım fakat eklemedi, sonra da düzeltme yapıp ismi koydum ki bari o bilsin. Kablonet hizmet vermiyor hocam.

Araştırmama göre Türktelekom'un altyapısını kullanıyormuş. Son 1 senedir sokak adları değiştiğinden doğru şekilde bulamıyorum adresimi.

Hocam ben alıntı yaptım fakat eklemedi, sonra da düzeltme yapıp ismi koydum ki bari o bilsin. Kablonet hizmet vermiyor hocam.
Hocam sokağın ucuna gitseniz zaten sokağınızın ismini öğrenebilirsiniz.

Evde fatura yok mu hiç? Elektrik, su, doğalgaz vs. Onlarda açık adresiniz yazar.

Discord hesabınız var mı? Yardımcı olayım?

Hocam sokağın ucuna gitseniz zaten sokağınızın ismini öğrenebilirsiniz.

Evde fatura yok mu hiç? Elektrik, su, doğalgaz vs. Onlarda açık adresiniz yazar.

Discord hesabınız var mı? Yardımcı olayım?
Discord yok hocam
Aslında tam demek istediğim adresleri sitelerde tam güncellenmemiş olması.

Bende de kendim sitelerinden bakınca 16 size vereceğimiz son hız yazıyodu ama çağrı merkezi çözdü olayı. Benim burda da Türk telekom altyapısını kullanıyorlar. Tümü birçok yerde onun altyapıyı kullanıyor zaten. Ama en azından benim için aralarında bariz fark vardı. Hizmet kalitesi açısından. Telekomdayken her ay hızı yükseltmeleri için arıyodum. Süperonline da hiç bir sıkıntı yaşamadım ama çok pahalı. Süperonline yi de tercih edebilirsin. Kampanya vs varsa.

Bende de kendim sitelerinden bakınca 16 size vereceğimiz son hız yazıyodu ama çağrı merkezi çözdü olayı. Benim burda da Türk telekom altyapısını kullanıyorlar. Tümü birçok yerde onun altyapıyı kullanıyor zaten. Ama en azından benim için aralarında bariz fark vardı. Hizmet kalitesi açısından. Telekomdayken her ay hızı yükseltmeleri için arıyodum. Süperonline da hiç bir sıkıntı yaşamadım ama çok pahalı. Süperonline yi de tercih edebilirsin. Kampanya vs varsa.
TurkNet paketlere nereden bakabilirim?
Paketlere baktığımda Kablonet gerçekten güzel duruyor fakat Trabzon'da olmaması üzdü.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı