İnternet paketi yükseltilmeli mi?

Exforen

Hectopat
Daha fazla  
100 Mbps'e yükseltmeyi düşünüyorum alabilir miyim sizce? Maxmimum veri oranında gözüküyor.
VDSL altaypıya sahibim.

1694635554395.png

İnternet servis sağlayıcılardan herhangi biri bu soruya sağlıklı cevap verir zaten. Böyle bir konu neden açılır?

Servis sağlayıcıları her zaman doğru bilgiyi veremiyor alır diyor almıyor kopuyor kesiliyor. Bu sebeple daha önce uğraşmış tecrübe edinmiş kişilerden yaralanmak için bu şekilde bir konu açılır.
Sözde Türk Telekom'a göre 50Mbps zor alırdım şu an 74Mbps hız alıyorum.

Altyapı sorgulamada kaç gözüküyor?

Millenicom bulunduğum konuma hizmet sağlamıyor galiba altyapı yok yazıyor.

Servis sağlayıcıları her zaman doğru bilgiyi veremiyor alır diyor almıyor kopuyor kesiliyor. Bu sebeple daha önce uğraşmış tecrübe edinmiş kişilerden yaralanmak için bu şekilde bir konu açılır.
Sözde Türk Telekom'a göre 50Mbps zor alırdım şu an 74Mbps hız alıyorum.

Millenicom bulunduğum konuma hizmet sağlamıyor galiba altyapı yok yazıyor.
Yani gidip 8 mbps internet satın alacak halin yok ki. "Servis sağlayıcılar doğru bilgiyi veremiyorsa" buradaki insanlar mı verecek bu mu mantık?

Hocam şu an ne kullanıyorsun TT altyapısı olan her yere hizmet veriyor diye biliyorum. Şunu dene bir de.

Hocam şu an ne kullanıyorsun TT altyapısı olan her yere hizmet veriyor diye biliyorum. Şunu dene bir de.

Türk Telekom kullanıyorum bunda da boş port yok dedi.
1694637278694.png

Yani gidip 8 Mbps internet satın alacak halin yok ki. "servis sağlayıcılar doğru bilgiyi veremiyorsa" buradaki insanlar mı verecek bu mu mantık?

Kanka derdin ne, gayet güzel bir şekilde diğer kişilerle bilgi alışverişi yapıyoruz işte. İşe yarar yaramaz ne fark eder.

Hocam boş port olmadığından ISS degiştireceksen hattı kapatmayıp direkt geçiş yap. TT'de şu an kullandığın paket kaç Mbit, eğer 100'e kadarsa müşteri hizmetlerinden hızı yükseltmelerini isteyebilirsin. Baktın kopmalar oluyor yavaş yavaş hızı düşürün.

Hocam boş port olmadığından ISS degiştireceksen hattı kapatmayıp direkt geçiş yap. TT'de şu an kullandığın paket kaç Mbit, eğer 100'e kadarsa müşteri hizmetlerinden hızı yükseltmelerini isteyebilirsin. Baktın kopmalar oluyor yavaş yavaş hızı düşürün.

75 kullanıyorum şu an hız düşürmede bir sorun yaşar mıyım Türk Telekom'da. ISS değişmeyeceğim taahhüdüm var.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı