İnternet servis sağlayıcılardan herhangi biri bu soruya sağlıklı cevap verir zaten. Böyle bir konu neden açılır?100 Mbps'e yükseltmeyi düşünüyorum alabilir miyim sizce? Maxmimum veri oranında gözüküyor.
VDSL altaypıya sahibim.
Eki Görüntüle 1943158
İnternet servis sağlayıcılardan herhangi biri bu soruya sağlıklı cevap verir zaten. Böyle bir konu neden açılır?
Altyapı sorgulamada kaç gözüküyor?
İnternet Altyapı Sorgulama & Fiber Altyapı Sorgulama | Millenicom
İnternet altyapısını kontrol etmek, alabileceğiniz maksimum internet hızını ve size uygun paketlerimizi öğrenmek için sayfamızı ziyaret edebilirsiniz.www.milleni.com.tr
Yani gidip 8 mbps internet satın alacak halin yok ki. "Servis sağlayıcılar doğru bilgiyi veremiyorsa" buradaki insanlar mı verecek bu mu mantık?Servis sağlayıcıları her zaman doğru bilgiyi veremiyor alır diyor almıyor kopuyor kesiliyor. Bu sebeple daha önce uğraşmış tecrübe edinmiş kişilerden yaralanmak için bu şekilde bir konu açılır.
Sözde Türk Telekom'a göre 50Mbps zor alırdım şu an 74Mbps hız alıyorum.
Millenicom bulunduğum konuma hizmet sağlamıyor galiba altyapı yok yazıyor.
Hocam şu an ne kullanıyorsun TT altyapısı olan her yere hizmet veriyor diye biliyorum. Şunu dene bir de.
![]()
İnternet Altyapı Sorgulama - Netspeed
Netspeed İnternet Altyapı Sorgulama ile hizmet alabileceğiniz VDSL veya Fiber internet altyapısı, port bilgisi ve alabileceğiniz maksimum hızı öğrenin. En uygun internet paketini seçmek için hemen sorgulama yapın!www.netspeed.com.tr
Yani gidip 8 Mbps internet satın alacak halin yok ki. "servis sağlayıcılar doğru bilgiyi veremiyorsa" buradaki insanlar mı verecek bu mu mantık?
Hocam boş port olmadığından ISS degiştireceksen hattı kapatmayıp direkt geçiş yap. TT'de şu an kullandığın paket kaç Mbit, eğer 100'e kadarsa müşteri hizmetlerinden hızı yükseltmelerini isteyebilirsin. Baktın kopmalar oluyor yavaş yavaş hızı düşürün.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.