İnternet platformlarını almanın mantığı nedir?

onurlu sorular

Hectopat
Arkadaşlar biliyorsunuz ki internet TV platformları çok ünlü bu aralar, ama almanın mantığı nedir? Bakıyorum mesela; X platformu How I Met Your Mother dizisi bizim platformda diye reklam yapıyor, e tamam da dizi biteli kaç yıl oldu. Yaz internete izle, üye olup para vermenin ne mantığı var? Zaten o platformlarda onlarda 2 hafta sonra internete düşüyor. Yani millet neden alıyor ki?

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar biliyorsunuz ki internet TV platformları çok ünlü bu aralar, ama almanın mantığı nedir? Bakıyorum mesela; X platformu How I Met Your Mother dizisi bizim platformda diye reklam yapıyor, e tamam da dizi biteli kaç yıl oldu. Yaz internete izle, üye olup para vermenin ne mantığı var? Zaten o platformlarda onlarda 2 hafta sonra internete düşüyor. Yani millet neden alıyor ki?

Yaz internete izle demişsiniz fakat bu korsana girer normalde diziyi izlemek için bi miktar para ödenir fakat sen burda korsan izliyorsun zaten çoğu kişi korsan kullanmayı sevmez üstüne forumda korsan yasaktır.

Yaz internete izle demişsiniz fakat bu korsana girer normalde diziyi izlemek için bir miktar para ödenir fakat sen burada korsan izliyorsun zaten çoğu kişi korsan kullanmayı sevmez üstüne forumda korsan yasaktır.

Forumda soru sormak değil korsan isteminde bulunmak suçtur.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bende bunu anlamiyorum tamda kaliteli içeriğe can feda da daha önce TV de olan dizinin neyini para ile satıyorlar ki
O diziler, filmler vahiyle gelen parayla ortaya çıkıyor sanıyorsun sanırım.

O diziler, filmler vahiyle gelen parayla ortaya çıkıyor sanıyorsun sanırım.
Senin vahiy dediğin Amerika'dan dizilerini 9 yıl önce CNBC-e de izliyordum.

Onu ben de bilmiyorum. TV'de olmayan içerikleri de çöp aslında bazı (netflix) platformların.

X dizisi diyor burada diyor o dizi 9 yıl önce TV de vardı zaten simsons diyor oda var dı devam ettirseler yeni bölümlerini tamam ama onu da yapmıyorlar hiçbir özellik olmadan neden satarki ve alıcı niye alır anlamıyorum.

Hak yememek için.

Hmm belki de.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı