İnternet sağlayıcısı değişmeli miyim?

Nitroshock6

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar öncelikle merhaba. 7-8 yıldır Türk Telekom kullanıyorum. Artık değişme zamanı geldi gibi. 130 civarı bir para ödüyorum ve değerler böyle:

1640011523047.png

Yettiğini düşünsem de daha yüksek downloada ihtiyacım var gibi. Bunlar da hat değerlerim:

1640011743745.png

Sizce başka operatörler daha iyi bir F/P sağlayabilir mi?

67 Mbps destekleyen bir altyapınız var. Ve evet bence değiştirmelisiniz. Çünkü TT fiyatları zaten uçukken yılbaşından sonra daha da çıldıracak. Hangi sağlayıcıya geçeceğinize kendiniz karar verin derim ben. Birazdan Turknet fetişistleri gelir ve "Turknet al Turkneeeett" diye feryat etmeye başlarlar. Turknet taahhütsüz ve tek fiyat politikası uyguluyor. Şu an için 100 lira.
Ama unutmayın ki yılbaşından sonra büyük zamlar bekliyor. Şimdiden taahhütlü bir firmayla anlaşsanız iyi olur bence. Hem taahhüt ile fiyattan biraz kırıyorlar.

130 TL mi? 60 TL ödüyordum bu ay 12 ay taahhüdü yeniledim 90 TL yaptı Türksat Kablonet. Akşam 19:00, 24:00 arası 20 Mbps, 24:00, 19:00 arası 50 Mbps. Fazla ödüyorsun, 4K video izlerken bile tam sınır, ayrıca ping biraz yüksek. Şunu da belirteyim bu değerler kablolu ölçüm değeriyse kötü, kablosuzsa bir şey diyemem. Kablolu veya kablosuz belirtmemişsin. Taahhütlü olmayan fiyat ise bu 130 TL bence normal.

130 TL mi? 60 TL ödüyordum bu ay 12 ay taahhüdü yeniledim 90 TL yaptı Türksat Kablonet. Akşam 19:00, 24:00 arası 20 Mbps, 24:00, 19:00 arası 50 Mbps. Fazla ödüyorsun, 4K video izlerken bile tam sınır, ayrıca ping biraz yüksek. Şunu da belirteyim bu değerler kablolu ölçüm değeriyse kötü, kablosuzsa bir şey diyemem. Kablolu veya kablosuz belirtmemişsin. Taahhütlü olmayan fiyat ise bu 130 TL bence normal.

Ne yazık ki bölgeme Kablonet sunulmuyor gelmesi de zaman alır gibi...
Sorunuza gelecek olursak evet kablolu pek bir şey beklediğim yok 40 60 arası alma düşüncem var Download'ı herhalde TurkNet'i deneyeceğim tahütsüz olarak.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı