İnternet sağlayıcısı önerisi

Viselt

Hectopat
Katılım
13 Temmuz 2019
Mesajlar
156
Çözümler
1
Şu an Türk Telekom kullanıyorum ve sağlayıcımı değişirmek istiyorum. Millenicom, TurkNet, Speednet gibi sağlayıcıların hespi 50 Mbps gibi bir hız alacağımı söylüyor. Sizce hangisine geçersem pişman olmam? Zonguldak'ta oturuyorum.
 
Şu an Türk Telekom kullanıyorum ve sağlayıcımı değişirmek istiyorum. Millenicom, TurkNet, speednet gibi sağlayıcıların hespi 50 Mbps gibi bir hız alacağımı söylüyor. Sizce hangisine geçersem pişman olmam? Zonguldak'ta oturuyorum.

Durumum pek iyi olmadığı için Millenicom'un 16 Mbps'lik paketini kullanıyorum, bana verdikleri ise 17,18 Mbps, geceleri daha fazla oluyor hatta, internetimden çok memnunum ve şiddetle tavsiye ediyorum müşteri hizmetleri de çok iyi çalışıyor, ama sen yine de TurkNet al.

Bu arada belirteyim uploadım da 4.35, 5 arasında geziniyor.
 
Birisini memnun eden saglayıcı diğer kişiyi belki memnun etmez ben kablo net ile memnunken başka birisi acı çekiyor ve genel olarak parayı veren düdügü çalar mantıgı işliyor saglayıcılarda.
 
75 Mbps download 8 Mbps upload diyor acaba tam olarak 8 Mbps upload alabilecek miyim?

Hocam NetSpeed kanser ediyor sorun yaşadığınızda çağrı merkezine bağlanmak 30 dk sürermi. Sürüyor :D 1 ayda 500 dk bitirmişliğim var sadece NetSpeed'de. Tavsiyem Türk.net olur 100 Mbps 95 TL gül gibi kullanırsınız 1 ayda bedava daha ne olsun.
 

Geri
Yukarı