Açık adres mi vereyim reis? Hiz hepsinde aynı.Adresini bilmeden bir bilgi veremeyiz.
Ben Superonline önermem. Ne kadar hız alabileceğinizi görebilmek adına adres bilginizi veya altyapı sorgulama sonucunuzu paylaşırsanız yardımcı olabilirim. Birkaç firma değiştirmişliğim var.
![]()
İnternet Altyapı Sorgulama - Netspeed
Netspeed İnternet Altyapı Sorgulama ile hizmet alabileceğiniz VDSL veya Fiber internet altyapısı, port bilgisi ve alabileceğiniz maksimum hızı öğrenin. En uygun internet paketini seçmek için hemen sorgulama yapın!www.netspeed.com.tr
Ben superonline önermem. Ne kadar hız alabileceğinizi görebilmek adına adres bilginizi veya altyapı sorgulama sonucunuzu paylaşırsanız yardımcı olabilirim. Birkaç firma değiştirmişliğim var.
![]()
İnternet Altyapı Sorgulama - Netspeed
Netspeed İnternet Altyapı Sorgulama ile hizmet alabileceğiniz VDSL veya Fiber internet altyapısı, port bilgisi ve alabileceğiniz maksimum hızı öğrenin. En uygun internet paketini seçmek için hemen sorgulama yapın!www.netspeed.com.tr
Konunuzu açıp beni etiketleyin.Hocam size buradan ulaşmak zorunda kaldım eski yazılarınızı okurken overclock hakkında bilginiz olduğunu okudum benim işlemcim 5600 anakartım MSI B450 VDH Pro rica etsem yardımcı olur musunuz dicord yoluyla veya başka iletişim kanalları ile.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.