İnternet sağlayıcısı önerisi

eray4020

Femtopat
Daha fazla  
Selamlar. Yaklaşık 20 senedir internet sıkıntısı çekiyorum (doğduğumdan beri). 4-5 kere internet, 1 kere ev değiştirdim. Fiber denilen internetleri de kullandım ve olmuyor arkadaş, olmuyor. Ben her oyuna girmeden önce özel oyunda ping denemekten, lag sorunları yaşarken mental sağlığımı ortaya bırakmaktan, yeni bir sayfa açınca "yükleniyor..." yazısı ile bakışmaktan, izleyeceğim şeyleri bölüm başı 0.30, 1.00 saat bekleyerek indirmekten, arkadaşlarla aşırı saran bi' konu konuşurken internet değerimin kırmızıdan sarıya dönmesini beklemekten ve buna rağmen hala dediğimin anlaşılmamasından ve bunun gibi sorunlardan çok ama çok sıkıldım hatta bunaldım. Hayatımda gördüğüm Max indirme hızı 3-5 MB falan o da gecenin köründe, sabah olunca yine kblere iniyor. Üniversite'de 1-2 ders Online olarak işleneceği için derslere katılmam gerektiğinden bu konuya bir el atmam gerektiğine karar verdim. Geçmemi önerdiğiniz internet sağlayıcısı veya sorunu çözücek router vs öneriniz var mı? Not: Modemimde SQM ayarı yok.

Türkiye'de yaşıyoruz ülkemizde fiber internet vs. yok varsada çok pahalılar, bireysel olarak yüksek paket alırsanız altyapınız o düzeylerde desteklemediği için kullanamayabilirsiniz.

Ben TürkNeti kullanıyorum, 100MBPS Paketindeki (11.5mbps/s) upload hızları gayet yeterli bence.

Altyapı ne durumda ve türü ne ?
Şu an sorguladım. 51Mbps VDSL gözüküyor.

Türkiye'de yaşıyoruz ülkemizde fiber internet vs. yok varsada çok pahalılar, bireysel olarak yüksek paket alırsanız altyapınız o düzeylerde desteklemediği için kullanamayabilirsiniz.

Ben TürkNeti kullanıyorum, 100MBPS Paketindeki (11.5mbps/s) upload hızları gayet yeterli bence.
Valla benim o kadar büyük beklentilerim yok. Oyunlarda 50ms altı değer versin, 5mb ve üstü indirme yapsın bide tıkladığım siteler açılsın yeter aslında.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı