İnternet servis sağlayıcı önerisi

Yiğit Abanoz

Hectopat
Daha fazla  
2 yıldır Türk Telekom 100 Mbps ev internetini kullandım. Lakin fiyatların çok artmış olması farklı bir internet sağlayıcısına geçmeyi düşündürdü. Adını çok duyduğum için TurkNet'i araştırdım ama kaç Mbps internete ne kadar ücret olacağını söylemeden otomatik fiyat biçip abonelik oluşturmamı istedi. Müşteri hizmetini aradım, açmadılar. İnterneti oyun oynamak ve film izlemek için kullanıyorum. Hangi sağlayıcıya geçmeliyim? Ayrıca altyapımda fiber olup olmadığını nasıl öğrenebilirim?

cc.png

TurkNet'in tek paketi oluyor. 10 Mbps de 20 Mbps de alsanız aynı parayı ödüyorsunuz.

@Yiğit Abanoz, Superonline fena değildir. Ping değerleri düşüktür. Baktınız mı?
fiyatlar biraz yüksek geldi, 50 TL fazla koyup kendi paketimden devam etmeyi tercih ederim. Fiber altyapı olup olmadığını nasıl öğreneceğiz, fiyatlar çok değişiyor

@Yiğit Abanoz, Superonline Türk Telekom'a göre iyidir. Evet, fiyatı biraz pahalı da müşteri memnuniyeti konusunda harikadır. Hangi internet servis sağlayıcısına geçmek istiyorsanız altyapı sorgula şeklinde aratın. Örneğin Superonline altyapı sorgula.

Altyapım 60 mbps çıktı. Alacağım paket 60'tan yüksek olmalı değil değil? Süperonline yalnızca 60 mbps altındaki paketleri önerdi.

@Yiğit Abanoz, Superonline Türk Telekom'a göre iyidir. Evet, fiyatı biraz pahalı da müşteri memnuniyeti konusunda harikadır. Hangi internet servis sağlayıcısına geçmek istiyorsanız altyapı sorgula şeklinde aratın. Örneğin Superonline altyapı sorgula.

Kesinlikle harika falan değil Superonline kendi altyapısında başka router kullanmana izin vermiyor. Discord gibi yasakli uygulamalarda GoodbyeDPI kullanman gerekiyor ve bazi VPN protokolleri engelli. Türk Telekom (altyapı) > sansüronline.

@GremoryRias, kendi kullandığım zamanlarda Ping değeri konusunda sorun yaşamadım. 3 farklı İSS ile test edildi. Sırasıyla Superonline 10, Turk Telekom 25, D-Smartla da 40-45 arası ping aldım. Gene de tercih edip etmemesi kendi tercihi. Benimki sadece kullanıcı deneyimi.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı