99 depremi görmüş bir ev 20 sene minSakıncası yoksa ev kaç yıllık acaba?
99 depremi görmüş bir ev 20 sene minSakıncası yoksa ev kaç yıllık acaba?
Yanlış anlamayın sakın, ben çıldırıyorum da, 30 yaşında binalarda fiber altyapı var, bizim muhitte tavan sayı olarak 10 yaş binalarda 8 Mbps ADSL var isyan ediyorum99 depremi görmüş bir ev 20 sene min![]()
Üzücü. Benim oturduğum yer Bağcılar Belediyesi'nin baya yakınında onla alakası vardır belki. He birde şey Türk Telekom Binası var yakınlarda onla da alakalı olabilir. Süperonline Süperbox deneyin isterseniz. Telefon iyi çekiyorsa evde o işinizi görebilir fiyatı nedir bilmem ama.Yanlış anlamayın sakın, ben çıldırıyorum da, 30 yaşında binalarda fiber altyapı var, bizim muhitte tavan sayı olarak 10 yaş binalarda 8 Mbps ADSL var isyan ediyorumSiz de öyle eski masrafa değmez dediğiniz binada VDSL olması benim umutlarımı yine kırdı
Düzenleme: 10 yıldır ADSL'den kurtulmayı bekleyen bir vatandaş.
Fiyat performans olarak diplerde olduğunu düşünüyorum, o yüzden hiç bakmadım bileSüperonline Süperbox deneyin isterseniz
Bina olarak bir internet sağlayıcısına imza toplayıp götürmeyi denediniz mi?Fiyat performans olarak diplerde olduğunu düşünüyorum, o yüzden hiç bakmadım bile2020 veya 2021 yılında Superonline fiber getirme durumu varmış öyle bilgiler geliyor ama bakalım
![]()
Hocam şimdi ben ADSL hizmeti alabilirken TürkNet bana VDSL hizmeti verecek doğru mu anladım?Bulunduğunuz yerde TürkNet kendi altyapısı var. Türk Telekomun altyapısı değil. Türknet almanız en iyi tercih olur.
Türknet kullanıyorsa zaten YAPA olarak hizmet alıyordur, aksi takdirde VAE için ek 10 lira ödemesi gerekiyor. Destekten VDSL geçiş için talep oluşturması lazım.Hocam şimdi ben ADSL hizmeti alabilirken TürkNet bana VDSL hizmeti verecek doğru mu anladım?
Aynı binada ki komşum da TürkNet kullanıyor ama hız testi yaptım, 11-12 MBPS alıyor. Onu YAPA altyapısına alıp VDSL hizmeti nasıl aldıracağım? Önce o geçsin iyiyse ben de geçerim. Yüzüne de söyledim bunu yanlış anlaşılmasın.
Hız 35 MBPS altı olduğu sürece VAE için de ek ücrete gerek yok.Türknet kullanıyorsa zaten YAPA olarak hizmet alıyordur, aksi takdirde VAE için ek 10 lira ödemesi gerekiyor. Destekten VDSL geçiş için talep oluşturması lazım.
Bu süreç tahmini olarak ne kadar sürüyor? Eğer uzun sürüyor ise ben kendim hallederim. Sonuçta 35 MBPS verecekler. Şu an ping ölçümde 6-10 arası çıkıyor bu değer komşu da 22. Bundan korkuyorum açıkçası.Türknet kullanıyorsa zaten YAPA olarak hizmet alıyordur, aksi takdirde VAE için ek 10 lira ödemesi gerekiyor. Destekten VDSL geçiş için talep oluşturması lazım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.