İnternet servis sağlayıcısı önerisi

harajukubarbie

Megapat
Giresun'un espiye ilçesinde yaşıyorum şu an bulunan internetim Türk Telekom ve 24 Mbps oyunlarımı internet üzerinden oynuyorum ona göre ISS bulmam gerekiyor. 2 sene önce Türk Telekom altyapımızın en fazla 24 Mbps desteklediğini söyledi TürkNet ise 35 Mbps maksimum ise 50 Mbps desteklediğini söyledi. Hangi ISS'ye geçmem daha iyi olur? TürkNet'te söylendiği gibi çok şikayet oluyor mu? Veya NetSpeed'e falan mı geçmeliyiz?

Millenicom u öneririm TÜrk Telekom alt yapısını kullanıyor ve gayet memnunum Ara sıra modemin wifi gidip geliyor ama çok nadir

Millenicom altyapı sorgulamada 73 Mbps alabileceğimi söylüyor doğruluğu ne kadardır ve Türk Telekom kullandığım süre zarfında hiç sorun yaşamadım yaşasam bile genelde altyapı çalışması oluyordu hangisini seçmem daha mantıklı olur çözemedim ama Türk Telekom'a bulaşmak istemiyorum bu arada altyapı fiber değil VDSL
Extranet ne kadar doğru ölçtü bilmiyorum ama en fazla 15 Mbps yazıyor oysaki şu an kullandığım paket 24 Mbps ve 15 Mbps'den fazla hız alıyorum.

1599640874551.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Millenicom altyapı sorgulamada 73 Mbps alabileceğimi söylüyor doğruluğu ne kadardır ve Türk Telekom kullandığım süre zarfında hiç sorun yaşamadım yaşasam bile genelde altyapı çalışması oluyordu hangisini seçmem daha mantıklı olur çözemedim ama Türk Telekom'a bulaşmak istemiyorum bu arada altyapı fiber değil VDSL
Extranet ne kadar doğru ölçtü bilmiyorum ama en fazla 15 Mbps yazıyor oysaki şu an kullandığım paket 24 Mbps ve 15 Mbps'den fazla hız alıyorum.

Eki Görüntüle 662223
Millenicom'un dediği doğrudur ancak, birde NetSpeed üzerinden altyapını sorgulatabilirsin. 75 Mbps gayet iyi bir değer. Kaldı ki, muhtemelen 100 Mbps bile alabilirsin. Bana maksimum 50 Mbps alabilirsin deniyordu. Pazartesi günü Millenicom bağlattım, şuan aldığım değerler aşağıdaki gibi :) Gerisini sen düşün :) Bu arada sabit olarak bu hızı alıyorum, şaka değil. Millenicom'un 100 Mbps sınırsız tarifesini kullanmaktayım.

Dosya Ekleri

• Ekran Alıntısı2.JPG
    Ekran Alıntısı2.JPG
    38,7 KB · Görüntüleme: 73
İnternette GıbırNet'i gördüm ve açıkçası bana mantıklı geldi ismi her ne kadar garip olsa da. WhatsApp üzerinden iletişime geçtim adresimi verdiğimde onlarda bana 73Mbps dedi taahhütüm bittiğinde muhtemelen GıbırNet'i denerim zaten taahhütsüzmüş olmazsa da başka ISS'ye geçerim.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı