İnternet Servis Sağlayıcısı Önerisi

NetSpeed altyapı sorgulama yapın.
Şimdi yapacağım.
Modem arayüzüne girip bakabilirsin. Adresini hatırlamıyorum. İnternetten bakabilirsin.
Bilmiyorum hocam dediklerinizin arasında kaldım.
Onlarda iyidir bakabilirsiniz. TurkNet ücretsiz modemi var fiber ise, o çok güzel.
Evimde türktelekomda altyapı testi yapınca fiber çıkıyor evet.
Altyapınız varsa kablonet öneririm
Sanırım olacaktı. Verecekleri değerler nelerdir?
Altyapı iyiyse TurkNet tavsiye ederim. Altyapı sorgulaması yapın.
Altyapısı mevcut

Şimdi yapacağım.

Bilmiyorum hocam dediklerinizin arasında kaldım.

Evimde türktelekomda altyapı testi yapınca fiber çıkıyor evet.

Sanırım olacaktı. Verecekleri değerler nelerdir?

Altyapısı mevcut
Türk.net e geçecekseniz aklınızda olsun size de yardım ederim. Formda 2,3 kişiye yardım ettim. Konunun linkini ekliyorum okursanız anlarsınız. Bu arada Türk.net tavsiye ederim.

50 mbps ise 49.99 verirler ping değerleri de gayet iyidir ama taahüt yapmanız lazım.
100TL ye kadar verebilirim. Şuanda TTNET'e 95 civarı birşey veriyorum.
Türk.net e geçecekseniz aklınızda olsun size de yardım ederim. Formda 2,3 kişiye yardım ettim. Konunun linkini ekliyorum okursanız anlarsınız. Bu arada Türk.net tavsiye ederim.
Eğer geçecek olursam yardımınızı beklerim o zaman :D.
Zaten sadece Fiber altyapı veriyor KabloNet. Öyle biliyorum ben. Çok iyi bir ISS.
Hocam şimdi sizce tercihimi ne üzerinde kullanayım?

Kablonet altyapsınıda size aynı hat üzerinden kablolu tv yayınıda verirler kullanmak zorunda değilsiniz ama tüm paketlerinde tv yayını vardır

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı