İnternet servis sağlayıcısı tavsiyesi

Martini Henry

Hectopat
Katılım
2 Eylül 2020
Mesajlar
1.891
Makaleler
1
Çözümler
4
Yer
Balıkesir
Merhabalar, yaklaşık 6 yıldır kullandığım bir internetim var. Gerçekten rezalet ve geçmiş konularımda nasıl iğrenç bir hizmet verdiklerini paylaşmıştım. Yaklaşık olarak 85 TL alıp, aldıkları ücretin hakkını verdiğini düşünmediğimden Türk Telekom'dan başka bir internet servis sağlayıcısına geçmek istiyorum. Şu anda yaklaşık olarak 15 Mbps "download" alıyorum. Aynı ücret bandında daha iyi bir internete geçiş yapabilir miyim? Tavsiyelerinizi paylaşırsanız mutlu olurum.
 
Merhaba. Bur 2 siteden alt yapı sorgulaması yapıp sonuçları resim olarak ekler misiniz? Adres bilgilerinizi gizleyin.


 
Her iki sitede yaptığım altyapı sorgulamaları şöyle;
 

Dosya Ekleri

  • net 2.PNG
    net 2.PNG
    10,7 KB · Görüntüleme: 66
  • net.PNG
    net.PNG
    22,5 KB · Görüntüleme: 69
Dostum TurkNet yalnızca 35 Mbps download verebiliyor. Upload hususunda ise 6 değerini alabiliyormuşum.
35MBPS sabit pakettir. Ekstra ücret ödeyerek üst paketlere geçebiliyorsunuz. Alt yapınız VDSL destekliyor. Saha dolabına mesafeniz iyi. İSS olarak net bir şey söyleyemem, benim de taahhüt yakında bitiyor ve Netspeed düşünüyorum. Taahhüt yok, memnun kalmazsam farklı bir İSS'na geçeceğim. Sosyalde İSS tavsiyesi hakkında konular var, isterseniz bakabilirsiniz.
 
95 liraya tahminimce 75/8 alabilirsin. TurkNet'te. Hatta tanimlayi artirirlarsa 88/8 baglarlar. TurkNet'e gecersen eger 1 ay bedava kullanabilecegin kod atabilirim.

Yani çok böyle kurcalamak istemiyorum. TurkNet bildiğim kadarıyla gerçekten iyi bir internet servis sağlayıcısı. Yarın müşteri hizmetleri ile iletişime geçip sorgularım. Bu arada çok teşekkürler :). Eğer istediğim değerleri ve fiyat bandını alırsam TurkNet'e geçiş yaparım.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı