İnternet servisi önerisi

Eklemeyi unutmuşum sözleşmemiz bitmesini bekler iken laf kalabalığı yapıp sözleşmeyi uzattırdılar iptal edemedik bir sene. Birkaç gün sonra Türk Net'e geçeceğim umarım . Taahhüt olmaması durumu ilgimi cezbetti en azından deneyeceğim.

Eklemeyi unutmuşum sözleşmemiz bitmesini bekler iken laf kalabalığı yapıp sözleşmeyi uzattırdılar iptal edemedik bir sene. Birkaç gün sonra TurkNet'e geçeceğim umarım. Taahhüt olmaması durumu ilgimi cezbetti en azından deneyeceğim.

Vodafone sizi yakmış umarım bu sefer mutlu olursunuz hocam.

Eklemeyi unutmuşum sözleşmemiz bitmesini bekler iken laf kalabalığı yapıp sözleşmeyi uzattırdılar iptal edemedik bir sene. Birkaç gün sonra TurkNet'e geçeceğim umarım. Taahhüt olmaması durumu ilgimi cezbetti en azından deneyeceğim.

Hocam türk.net e geçerken kullandığınız davet kodlarına dikkat edin kullandığınız kişi faturasını 1 gün bile geç ödese sizin 1 ay bedavanızda yanıyor: Davet kodunuz yoksa verebilirim. Geçerken de baştan sona yarım ederim.
TTNET kullanıyorum şu anda ama hiç memnun değilim. Hız inanılmaz yavaş. Yeni bir sağlayıcıya geçmek istiyorum. Çok inanılmaz hızlarda bir internete ihtiyacım yok. 35Mbps ve yaklaşık 3-6 upload bir internet istiyorum. Hangi servisi kullanmam daha iyi olur. Hem maddi açıdan hem de ulaşılabilirlik açısından en iyisi hangisiyse ona geçebilirim. Bu arada Vodafone'a geçmeyi düşünüyordum ama az önce Millenicom diye bir servis daha buldum. Bana daha iyi gibi geldi. Sizce ne yapmalıyım?
Kendim de türk.net kullanıyorum çok memnunum tavsiye ederim.

Hocam türk.net e geçerken kullandığınız davet kodlarına dikkat edin kullandığınız kişi faturasını 1 gün bile geç ödese sizin 1 ay bedavanızda yanıyor: Davet kodunuz yoksa verebilirim. Geçerken de baştan sona yarım ederim.

Kendim de türk.net kullanıyorum çok memnunum tavsiye ederim.
Arkadaş tavsiyesi ile geçiş sağlıyorum ve kendisi referans oldu zaten işlemleri tamamladım yine de teşekkür ederim.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı