İnternet Sitesi İle BTC Kazmak

cinar_yasarrr

Kilopat
Makaleler
3
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Stormgain tarzı siteler arıyorum. Stormgain ise şu; 4 Saatte bir "Miner" kısmını başlatıyorsunuz ve Bitcoin kazıyorsunuz, bunun gibi siteler var mı?
Bir adet internet sitesi buldum, indirmek gerekiyor fakat indiremiyorum böyle bir hata veriyor.
1635975103093.png

1635975112633.png

Tamam hallettim, Ublock Origin yüzündenmiş.

Son düzenleme:
Nereye kazıyor?
Biriken paraları nasıl kağıt paraya çevireceksin baktın mı?
Bakmadım. Fakat çok kişi gördüm Tiktok, İnstagram'da böyle BTC kazan.
Bilgisayar ile bitcoin kazamazsınız. Zorluk çok yüksek. Ekran kartınız ne? Belki ethereum kazabilirsiniz.
Sistemim zaten imzamda yazıyor, RTX 2060 6GB var.
Bilgisayar ile bitcoin kazamazsınız. Zorluk çok yüksek. Ekran kartınız ne? Belki ethereum kazabilirsiniz.
Etherium kazarak ayda kaç para kazanabilirim? Ekran kartım garanti dışında kalır mı? Sistemim çok yıpranır mı? Gün içinde kardeşlerim ben okuldayken bilgisayarla oynuyorlar aynı anda hem ETH kazıp hem oyun oynanabilir mi?

Bakmadım. Fakat çok kişi gördüm TikTok, Instagram'da böyle BTC kazan.

Sistemim zaten imzamda yazıyor, RTX 2060 6 GB var.

Sahtekarlık parayla mı bedava. Bende video çeker kazıyorum diye ballandıra ballandıra anlatırım. Bunda ne var. Zaten kazım yapabileceğin ekran kartın var neden gerçek olmayan madencilik peşindesin?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı