İnternet tarife önerisi

@Unavailableuser Merhaba, bende Ankara'da ODTÜ taraflarında ikamet ediyorum. Siz hangi servis sağlayıcısını ve hangi tarifeyi kullanıyorsunuz ? VDSL geçme düşüncem var taahhütüm bittiği için hat değerlerimide paylaşayım. Şuan ADSL ile aldığım hız 5 Mbps.

Adsız.jpg

@Unavailableuser Merhaba, bende Ankara'da ODTÜ taraflarında ikamet ediyorum. Siz hangi servis sağlayıcısını ve hangi tarifeyi kullanıyorsunuz ? VDSL geçme düşüncem var taahhütüm bittiği için hat değerlerimide paylaşayım. Şuan ADSL ile aldığım hız 5 Mbps.

Eki Görüntüle 436814
Eryaman'da Millenicom fiber 100mbit, Çankaya'da Turknet 100mbit kullanıyorum dostum biri 120 diğeri 85 lira. Hattın Adsl2+. Türkiye'de çok nadir bulunur ve teoride 24Mbit destekler. Sana gelen hız 22Mbit ama paketin 8Mbit. ADSL 24Mbit pakete geçebilirsin. Ayrıca Adsl2+ varsa büyük ihtimal VDSL'e geçebilme ihtimalinde var.

@Unavailableuser 8Mbit anlaşmam ama alabildiğim 4-5'i geçmiyor. Gece 1'de yaptıkları bakım kesintileride kaymağı. Millenicom, Netspeed veya Kablonet düşünüyorum ancak oyun oynadığımdam ping ve packet lose kaybı yaşamak istemediğimden hangisine geçeceğim konusunda tereddüt yaşıyorum. Taahhütüm 1 ay sonra bitiyor VDSL geçsem fark edecektir değil mi ?

75 TL. 100 Mbit Akıllı Sınırsız.

IMG_20190905_075448.jpg

@Unavailableuser 8Mbit anlaşmam ama alabildiğim 4-5'i geçmiyor. Gece 1'de yaptıkları bakım kesintileride kaymağı. Millenicom, Netspeed veya Kablonet düşünüyorum ancak oyun oynadığımdam ping ve packet lose kaybı yaşamak istemediğimden hangisine geçeceğim konusunda tereddüt yaşıyorum. Taahhütüm 1 ay sonra bitiyor VDSL geçsem fark edecektir değil mi ?
VDSL'e geçersen tabii ki fark eder. Packet loss sorunu PUBG oynarken bende de oluyor. Turknet'te var Millenicom'da olmuyor ama o da Superonline altyapısını kullanıyor fiberde.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı