İnternet tarifesi önerisi

Alpiron

Decapat
Yaklaşık bir 6 aydır TurkNet kullanıyorum, memnun değilim. Ping durumu evet çok iyi ama ilk 2 ay 35 MB download 6 MB upload alırken, Download'u 16-14-22-6-2-8'e değiştirip durdular. Şimdi ise değiştirmeyi düşünüyorum. Vodafone'da evde 50 diye bir tarife var, pek iyi değil diyordu bir arkadaş ama yer izmi. R önereceğiniz başka internet var mı?
Şimdiden teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Milenicom güzel. Ben Vodafone kullanıyorum altyapı olduğu için 50'ye 19 alıyorum. Sizin orada altyapı varsa Haxball oynamayı gözden çıkararak Vodafone tercih edebilirsin. 😀

İnternet çok bölgesel bir şey, komşularına falan danış bence eğer memnunlarsa sen de onların kullandığı firmayı tercih edebilirsin. Ben Superonline kullanıyorum, şuan oturduğum yere taşınmadan önce çok memnundum ve çevremdeki herkes de çok memnun ama taşındıktan sonra baya sorunlarla karşılaştım. Ama ilk olarak taahhütsüz bir paket tercih etmeni öneririm. Memnun kalmazsan değiştirirsin.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı