İnternet Tarifesi Tavsiyesi

Makaleler
1
Bu ay içerisinde internetimin taahhüdü bitecek. Şu an da Superonline kullanıyorum. 2 sene önce 25 Mbps ve AKK'siz paketini 90 TL'ye satın almıştım. AKK'ler kalktığı için bu fiyatı hakketmediğini düşünüyorum ve bu ay değiştireceğim. İnternet konusundaki tavsiyelerinizi bekliyorum.

Fiber ve VDSL altyapısı mevcut. Kablonet dışında tüm internet sağlayıcıları hizmet veriyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Eğer çok oyun oynayan yani ping ve stabilite benim için çok önemli diyorsan Superonline devam et. Ama çok indirme yapıyor ve bana yüksek hız lazım diyorsan. Yetiş 15 hazirandan önce Netspeed 75 Mbps paketine başvur ve 6-12 ay taahhüt ver.

Eğer çok oyun oynayan yani ping ve stabilite benim için çok önemli diyorsan Superonline devam et. Ama çok indirme yapıyor ve bana yüksek hız lazım diyorsan. Yetiş 15 hazirandan önce Netspeed 75 Mbps paketine başvur ve 6-12 ay taahhüt ver.
Ben de Netspeed'e geçmeyi düşünüyordum da neden yetiş yazdınız?

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı