İnternet tavsiyesi

MrWasil

Hectopat
Katılım
28 Nisan 2020
Mesajlar
569
Çözümler
4
Yer
Polonya
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Nvıdıa GeForce RTX 4070 SUPER
Ryzen5 7500F
Corsair 32 Gb Ram
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Bilişim
Arkadaşlar merhaba;
Superonline 8 Mbps kullanıyorum 1’i bile zor görüyorum, şimdi 2 tane yere danıştım şu şekilde;
Türk Telekom modem dahil 50 Mbps hız = 120 TL.
TürkNet modem dahil 75 Mbps hız =125 TL.
Hiçbir bilgim yok şahsen iyi hız alsın istiyorum internetim altyapı destekliyormuş fakat şimdi 50 aldıgımda indirme hızı 15, 20 gelirse olmaz siz hangisini önerirsiniz veya başka önerileriniz var mı?
 
Şu rezilliğe bak çıldıracağım. Süperonline 8 Mbps kullanıyorum ve 90 TL ödüyorum.
IMG_20200810_230520.jpg
 
Arkadaşlar merhaba;
Superonline 8 Mbps kullanıyorum 1’i bile zor görüyorum, şimdi 2 tane yere danıştım şu şekilde;
Türk Telekom modem dahil 50 Mbps hız = 120 TL.
TürkNet modem dahil 75 Mbps hız =125 TL.
Hiçbir bilgim yok şahsen iyi hız alsın istiyorum internetim altyapı destekliyormuş fakat şimdi 50 aldıgımda indirme hızı 15, 20 gelirse olmaz siz hangisini önerirsiniz veya başka önerileriniz var mı?
KabloNet şiddetle tavsiye ederim. Mevcut kullanıcısıyım. Memnunum. 4k video izlemek artık benim için standart. 720p bile izlemem.
 
Bende sana benzer durumdayım. Artık AKK olmadığı için birçok firma da indirme limiti koymuyor bu sebepten ötürü biraz pahalı paket fiyatları. Benim şu an kullandığım internet TTNET HiperNet(VDSL) 35 Mbps / 100 GB paketi. Aralıkta bitecek sözleşmeye sahip olunca araştırdım. Sakın ama sakın YouTube'da bulunan TürkNet deneyimim! ( reklam) pardon :) videolara asla inanma hepsi reklam amaçlıdır. Şu an kullandığın hatta sorun yaşıyorsan hepsinde yaşayacaksın sebebi ise o lanet olası kutu.
Turkcell'e gittim sordum çalışan tanıdığımdı bana şunu söyledi:
Abi sen hangi firmaya gidersen git senin portunu Türk Telekom'dan kiralayacakalar, eğer o bölgede birisi internet almak için başvurmuş ve bekliyorsa senin portu ona tahsis ediyorlar seni sıraya alıyorlar kendi müşterisi öncelikli oluyor biz kiracı olduğumuz için bekliyoruz ve biz asla tam hız veremiyoruz Telekom verdirmiyor dedi. Yani bu şu demek Telekom port vermezse tanrı bile olsa internet alamazsın demek oluyor. Bu işlerden çok iyi anlayan üniversiteden bir dostum bana şunu söyledi:
-Kral sen TTNET'ten hizmet alırken kopma yaşadın mı?
Ben: Hayır hiç donma, kopma olmadı.
- O zaman kimi seçersen seç senin için tek sorun 35 Mbps'den fazla alamayacak olman.
Türk Telekom'a bugün gittim sordum bana dediler ki;
Sizin şu an kullandığınız paket yeni gelene 160 ₺ fakat siz devam ederseniz size 120 ₺. Bana mantıklı geldi ki şu an 88 ödüyorum rakam bana mantıklı geldiği için aralıkta gidip yeni sözleşme ile devam kararı verdim ki artık hız düşmesi de yaşamayacakmışım.
 
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı