İnternet Tavsiyesi

Daha fazla  
Ne yapmalıyım hiç bilmiyorum modem arayüzünde ki abartı değerlere mi inanayım ookla ya mı inanayım yoksa indirme sırasında 900 kilobayt/s hız alıyorum ona mı inanayım Türk Telekom pişmanlıktır hangi internete geçmemi öneririsiniz.

Dosya Ekleri

• TD-W9970 - Opera 11.12.2020 18_14_20.png
    TD-W9970 - Opera 11.12.2020 18_14_20.png
    28,3 KB · Görüntüleme: 50
  • TD-W9970 - Opera 11.12.2020 18_18_06.png
    TD-W9970 - Opera 11.12.2020 18_18_06.png
    32,2 KB · Görüntüleme: 47
Son düzenleme:
Hat değerlerini at hızını arkadaşlar hesaplasın. Onların verdiği değer az oluyor bana da 50 denildi 75 paketini aldım şu an 70 görüyorum.

Hocam az diyorsunda 52Mbps download görünüyor 25 alıyorum 9 upload görünüyor 7.6 alıyorum Max 114 Mbps diyor yalan 30 uploadta yalan ama dosya indirirken 0.9Mbps alıyorum inerneti değiştirmeyi düşünüyorum önereceğiniz şirket?
Hat değerlerini at hızını arkadaşlar hesaplasın. Onların verdiği değer az oluyor bana da 50 denildi 75 paketini aldım şu an 70 görüyorum.

Sizin en azından az görünüp fazla alıyorsunuz bende fazla görünüp leş alıyorum o kadar 90TL ödeniyor.

Hocam eğer bütçenize uygunsa Turkcell öneririm. Çünkü onlar gerçekten kullanacağınız paketin hakkını veriyor size 30 Mbps veririz diyorlarsa gerçekten verirler bir diğeri ise bir internet kesilmesi olursa 24 saat içinde çözüyorlar.(Gidip de down. Hızından düşmüyorlar.). Onun dışında komşularınıza sorabilirsiniz hangi sağlayıcıları kullandıklarını ve memnun olup olmadıklarını. TurkNet hakkında bir bilgim yok ondan bir şey diyemeyeceğim.

Hocam eğer bütçenize uygunsa Turkcell öneririm. Çünkü onlar gerçekten kullanacağınız paketin hakkını veriyor size 30 Mbps veririz diyorlarsa gerçekten verirler bir diğeri ise bir internet kesilmesi olursa 24 saat içinde çözüyorlar.(Gidip de down. Hızından düşmüyorlar.). Onun dışında komşularınıza sorabilirsiniz hangi sağlayıcıları kullandıklarını ve memnun olup olmadıklarını. TurkNet hakkında bir bilgim yok ondan bir şey diyemeyeceğim.

Sokakta TT'nin altyapısı var ve bu yüzden çoğu kişi TT kullanıyor babama teklif sunmuşlar 100 download 10 upload 200 TL sizce değer mi tam değerleri alır mıyım Superonline Platinium'dan türnet Max 35 download 3 upload sunuyor 85 TL altyapım destekler mi 100'e 10 bilmiyorum sözde TT 40'a 8 vermesi lazım ama yükleme yaparken 0.9 alıyorum.

Sokakta TT'nin altyapısı var ve bu yüzden çoğu kişi TT kullanıyor babama teklif sunmuşlar 100 download 10 upload 200 TL sizce değer mi tam değerleri alır mıyım Superonline Platinium'dan türnet Max 35 download 3 upload sunuyor 85 TL altyapım destekler mi 100'e 10 bilmiyorum sözde TT 40'a 8 vermesi lazım ama yükleme yaparken 0.9 alıyorum.
Yani şöyle diyeyim eğer 100 mbps istiyorsanız TT'ye 200 TL vermek mantıklı değil onun yerine Süperonline'nin fiber internet kampanyaları var onlara bakabilirsiniz veya TV+internet kampanyaları var onlara göz atabilirsiniz. Ben de seneye Kablonet fibere geçeceğim eğer altyapı desteklerse. Benim bilgim bu kadar.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı