İnternet tavsiyesi

icasilverballers

Hectopat
Yer
İstanbul
Son 3 ayda internet sürekli gidip gelmeye başladı, YouTube'da video izlerken aşağıda sürekli "bağlantı yok", " yeniden ağa bağlanıldı" yazıp duruyor ve bu 5 saniyede bir tekrarlanıyor ve izlemek istediğim şeyi dona dona izliyorum, başka uygulamalarda da aynısı. Eskiden de (yaklaşık 5 ay önce) aynısı oluyordu gelip modemi değiştirdiler sorun çözülür gibi oldu şimdi yine aynısını tekrarlıyor.
İnternet 65Mbps fakat Speedtest yaptığımda 20leri zor görüyor, upload zaten berbat.
Arasam yine aynı şey olacak. Önerebileceğiniz başka internet markaları var mı?
(Şu an kullandığım Turkcell)

Son düzenleyen: Moderatör:
Bende Turkcell kullanıyorum böyle bir sorunum yok müşteri hizmetlerini arayıp ping attırmalarını söyle belki düzelir eğer düzelmezse TurkNet öneriyorum arkadaşım kullanıyor gayet memnun.

TurkNet öneririm çünkü hem 100₺'ye altyapının desteklediği kadar internet alıyorsun hem de taahhütsüz. Yani TurkNet'e geçip beğenmezsen iptal edebiliyorsun. Ayrıca yayıncı kodlarıyla veya arkadaş kodlarıyla 2. ayınız ücretsiz oluyor.

TurkNet'e ben de yeni geçiş yaptım hiçbir problem sıkıntı yok 100 Mbps 8 9 ping değerler alıyorum. Bu arada davet kodu ile başvuru yaparsan hem sen hem de ben 1 ay ücretsiz kullanıyoruz istersen eğer yardımcı olurum.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı