İnternet üzerinden küfür etmenin cezası nedir?

800k Pyke

Hectopat
Katılım
29 Aralık 2018
Mesajlar
164
YouTube'da Atatürk düşmanı bir Vatan haininin annesine uygulamak istediğim fantezilerimi yazdım. Eğer şikayet alırsam bir ceza alır mıyım? Yaşım 16.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
YouTube'da Atatürk düşmanı bir Vatan haininin annesine uygulamak istediğim fantezilerimi yazdım. Eğer şikayet alırsam bir ceza alır mıyım? Yaşım 16.
Dostum Atatürk düşmanı olabilir neden adama küfür ediyorsun ki? Şikayet edilirse ceza alabilirsin. Lakin o da mı küfür etti?
 
Biz İzmirde buna laiklik diyoruz.İstediğine saygı duyabilir.
Kimseye zorla kabul ettiremeyiz ettirdiğimizin altında da bir iş çıkmaz. Hakaret etmesine izin veremeyiz ama istediği şekilde belirtme hakkı mevcut. Bu durumda bize kalan bu duruma tepki göstermekse küfür etmek kesinlikle sorunu çözmez ve bizi haksız taraf gibi gösterir. Ayrıca ciddi olmadığınızı düşünüyorum ama anayasada buna düşünce özgürlüğü deniyor. Bu insanlar hakkında yapabileceğimiz bir şey yok maalesef. Bazısı böyle işte, değerlerime hakaret etmedikleri sürece açıkçası sessizliğimi koruyorum. Eğer düşüncelerini belirtmek yerine hakaret etme girişiminde bulunurlarsa o zaman imkanım dahilinde tepkimi gösteriyorum.
 
Şikayet edilmekten bu kadar endişe duyuyorsanız, neden laf dalaşına giriyorsunuz? Hele de böyleleriyle.

Bir şey olmaz.
 
Yıllarca internette küfür vs. ile karşılaşıyorum bugüne kadar ne ceza alanı gördüm nede duydum. Bazıları da tehdit ediyor hepsi kuru sıkı. Basın belaya girmez rahat ol.
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı