İnternet yükseltmesi sonrası ani ping artışı

Kullanıcı adı: admin
Şifre: ttnet

Deneyin. Olmazsa şifre yerine turktelekom yazın.
Yok yine olmadı benim internet sağlayıcım zaten turktelekom değil maalesef yerel bir internet servisi kullanıyorum akturnet adında onun isminide denedim şifre olarak fakat olmadı başka bir yoldan öğrenemez miyim bu bilgileri ?

Wi-Fi adınız böyle karşık bir şey mi? Yani Wi-Fi ağınızın ismini değiştirdiyseniz ailenizde kullanılan bir şifre olabilir. Akturnet'e de sorabilirsiniz belki onlar bilir. Ama zaten hattınız pek iyi değil hocam bu kadar çabamıza değmez gibi. Geçmiş olsun ama inanın pek bir yöntem yok. Paketinizi düşürmeyi düşünebilirsiniz. Modemi sıfırlayarak da belki biraz cihazı rahatlatabilirsiniz.

Wi-Fi adınız böyle karşık bir şey mi? Yani Wi-Fi ağınızın ismini değiştirdiyseniz ailenizde kullanılan bir şifre olabilir. Akturnet'e de sorabilirsiniz belki onlar bilir. Ama zaten hattınız pek iyi değil hocam bu kadar çabamıza değmez gibi. Geçmiş olsun ama inanın pek bir yöntem yok. Paketinizi düşürmeyi düşünebilirsiniz. Modemi sıfırlayarak da belki biraz cihazı rahatlatabilirsiniz.
Kaça düşürmeliyim önceki internette yük yokken pingde yoktu 4mbps idi şuan ki 12 kaç mbps de böyle bir zorluk yaşamam sizce ?

Yok bu yöntemde de cmdye geçtiğinde bağlantı hatası veriyor maalesef kaça düşürmem iyi perfomans verir tahmini ?
Hat değerlerinizi görmemiz lazım. Size tavsiyem modeminizin etrafında bir yerinde sıfırlama yeri vardır. Sıfırlayın modeminizi. Sonrasında bana buradan hat değerlerinizi atın. Beraber yaparız. Hat değerleri olmadan düzgünce hiçbir şey yapamayız. Ben belki olur da öğrenirseniz görebilirseniz buradan yapabilirsiniz diye atmıştım.

Hat değerlerinizi görmemiz lazım. Size tavsiyem modeminizin etrafında bir yerinde sıfırlama yeri vardır. Sıfırlayın modeminizi. Sonrasında bana buradan hat değerlerinizi atın. Beraber yaparız. Hat değerleri olmadan düzgünce hiçbir şey yapamayız. Ben belki olur da öğrenirseniz görebilirseniz buradan yapabilirsiniz diye atmıştım.
Modemi resetledim fakat hala giremiyorum hat değerlerine yapabilecek pek bir şey yok sanırım artık
Ayrıca internet sağlayıcımdan hat değerlerini alabilirim değil mi öyle oluyorsa sana atayım bir çaresine bakalım ?
Şimdi telefondan girdim arayüze isterseniz instagram adresinizi verin ordan atayım bilgileri

Son düzenleme:
Modemi resetledim fakat hala giremiyorum hat değerlerine yapabilecek pek bir şey yok sanırım artık

Ayrıca internet sağlayıcımdan hat değerlerini alabilirim değil mi öyle oluyorsa sana atayım bir çaresine bakalım ?
Şimdi telefondan girdim arayüze isterseniz instagram adresinizi verin ordan atayım bilgileri
Hat değerlerinizi buradan da atabilirsiniz hocam. Hat Değerlerinizi buradan atın güzelce yorumlayalım. İnstagram hesabı vermek ban sebebi olabilir bilgim yok. O yüzdem riske almıyorum hocam.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı