İnternet yükseltmesi sonrası ani ping artışı

Hocam "İnternet" kategorisinin direk üstüne tıklayın.

Orada SNR, Maksimum Hız falan yazacaktır ekranın sağında. Umarım doğru hatırlıyorumdur.
1610221545003.png

Anlamadığım şey şu internet yokken burada her şey gözüküyor fakat N/A şekilde gözüküyor değerler yok fakat internet gelince ne telefondan ne pcden girebiliyorum buraya

İnterneti ADSL kısmından mı yoksa LAN kısmından mı alıyorsunuz?
Şöyle söyleyeyim biz başta türk telekom kullanıyorduk fakat sonrasında değiştirince interneti ADSL harici farklı bir kablo daha geldi çatıdan geliyor kablo ve data power diye küçük bir bağdaştırıcısı var ordan uzanan kablo ethernet bölümünden 1 e takılı pcnin ethernet kablosu 2 de

Eki Görüntüle 826750
Anlamadığım şey şu internet yokken burada her şey gözüküyor fakat N/A şekilde gözüküyor değerler yok fakat internet gelince ne telefondan ne pcden girebiliyorum buraya
Burada yazması lazım işte. Allah allah. Sizde çok ilginç bir durum var. Ben bu işten birşey anlamadım.

Şöyle söyleyeyim biz başta türk telekom kullanıyorduk fakat sonrasında değiştirince interneti ADSL harici farklı bir kablo daha geldi çatıdan geliyor kablo ve data power diye küçük bir bağdaştırıcısı var ordan uzanan kablo ethernet bölümünden 1 e takılı pcnin ethernet kablosu 2 de
Data + Power adlı kablo anladım. Data ya çatıdan geleni powera ise güç adaptörünü takıyorsunuz tek bir yerde birleşiyor birleştiği yeri de modemin LAN girişine takıyorsunuz değil mi?

Ya hocam o zaman biz boşuna hat değerleri diye uğraşıyoruz bunu bilseydim. Bir de madem kendi altyapımsı tarzı bir şeyleri var. Neden siz en basit şeyde bu kadar problem yaşıyorsunuz? İnternet sağlayıcınız ile görüşün hocam.

Erengore hocam haklı. Eğer interneti bu şekilde alıyorsanız değerlerinizi görmemiz mümkün değil çünkü DSL bağlantısı yok size gelen en iyisi internet sağlayıcınız ile görüşmeniz.
Ya hocam o zaman biz boşuna hat değerleri diye uğraşıyoruz bunu bilseydim. Bir de madem kendi altyapımsı tarzı bir şeyleri var. Neden siz en basit şeyde bu kadar problem yaşıyorsunuz? İnternet sağlayıcınız ile görüşün hocam.

Kusura bakma uğraştırdım sabahtan beri herkesin eksik olduğu bir yer var pc işlerinden ne kadar anlasakta internet işlerinden pek anlamıyorum :( büyük şehirde yaşamadığım için internet kalitesi düşük sıkıntılı durumlar son olarak internet sağlayıcımla görüştüğümde ona bu durumu nasıl açıklamalıyım ? uğraşın için teşekkür ederim :)

Kusura bakma uğraştırdım sabahtan beri herkesin eksik olduğu bir yer var pc işlerinden ne kadar anlasakta internet işlerinden pek anlamıyorum :( büyük şehirde yaşamadığım için internet kalitesi düşük sıkıntılı durumlar son olarak internet sağlayıcımla görüştüğümde ona bu durumu nasıl açıklamalıyım ? uğraşın için teşekkür ederim :)
Pinginizin olduğunu sağlıklı bir bağlantınızın olmadığını söyleyin.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı