İnternete bağlanan komşuyu hacklemek

Makaleler
1
Daha fazla  
Arkadaşlar bir komşum var ve her şifreyi değiştirdiğimde bir şekilde şifreyi bulup tekrar bağlanıyor. Mac filtresi uygulamama rağmen bir şekilde aynı isme sahip cihazdan bağlanmayı başarıyor. Karşısına geçip bir şey de diyemiyorum benden yaşça büyük. Ben bu komşunun cihazlarına ulaşmak istiyorum bunu nasıl yapabilirim?

Hocam ben iş buralara taşınsın istemiyorum bunu yapmak benimde aklıma geldi ama benden yaşça biraz büyük olduğu için ufak bir ders niteliğinde bir şey yapmak istiyorum.
Modem arayüzünde sadece kendi eklediğiniz cihazların internete erişim sağlaması için MAC ayarı var galiba onu açabilirsiniz. Onun dışında onun bağladığından eminseniz mahkemeye verin yaptığı yaşa dışı.
Misafir vs. geldiği zaman onları filtreye eklemek bir hayli zor oluyor. 1 haftadır aynı şekilde devam ediyoruz o giriyor ben filtreliyorum o giriyor ben filtreliyorum olmadı dediğiniz gibi mahkemeye veririm. Yarın gidip konuşacağım.

Ayakkabılarını çal :) şaka bir yana eğer bir şekilde engellemeyi başaramazsan çık konuş öyle parasını ödeyip aldığın şeyi kimse beleşe kullanamaz.

Arkadaşlar bir komşum var ve her şifreyi değiştirdiğimde bir şekilde şifreyi bulup tekrar bağlanıyor. Mac filtresi uygulamama rağmen bir şekilde aynı isme sahip cihazdan bağlanmayı başarıyor. Karşısına geçip bir şey de diyemiyorum benden yaşça büyük. Ben bu komşunun cihazlarına ulaşmak istiyorum bunu nasıl yapab.
Hocam ben iş buralara taşınsın istemiyorum bunu yapmak benimde aklıma geldi ama benden yaşça biraz büyük olduğu için ufak bir ders niteliğinde bir şey yapmak istiyorum.

Tarayıcı arama kısmına IP adresini yazın oradan kablosuz erişim denetimi bölümüne gelin en altta
Kimlerin bağlı olduğu gözüküyor.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı