İnternete bağlanınca bilgisayar çöküyor

Hasan Yaprak

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, bilgisayarımı internet şifresini girdiğimde bilgisayarım çöküyor ancak telefondan mobil veri ile internet açtığım vakit bilgisayar çökmüyor. Modemden kaynaklı bir hata olabilir mi?

Merhaba, bilgisayarımı internet şifresini girdiğimde bilgisayarım çöküyor ancak telefondan mobil veri ile internet açtığım vakit bilgisayar çökmüyor. Modemden kaynaklı bir hata olabilir mi?
Çökmeden kastınız nedir? PC mi kapanıyor? Mavi ekran mı veriyor? Yoksa donuyor da reset atmak zorunda mı kalıyorsunuz?

Mavi ekrandaki hata kodu ne Wi-Fi driverini tekrar kurmanız veya eski sürüm bir driver muhtemelen sorunu cozecektir.

Ben de aynı sorunu yaşıyorum. Bilgisayarım telefonun internetine veya iş yerimin internetine bağlanıyor fakat evdeki internetime bağlanmıyor. Bağlanmaya çalışınca da direkt mavi ekran verip yeniden başlatıyor kendisini. Format attırdım ama sorun çözülmedi. Wifi modemim de yeni fiber modem. Yardımcı olabilir misiniz?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı