İnternete sadece VPN ile bağlanabiliyorum

Gercekten biktim 2 aydir durum bu. Teknisyen bile geldi altyapi sorunu mu neymis Turksat kendisi cozmesi gerekiyormus. 8 kere aradim bu cagri merkezi apt*llari sadece temel seyleri yapiyorlar. Kiz arkadasinizin sorunu cozuldu mu? VPN sorunumuz yok :/ Hepsi calisiyor...
Gerçekten çok enteresan, kesinlikle internet sağlayıcısının taraftan düzelecek bi durum. Routing hatası gibi gözüküyor. İnternet sağlaycınızla konuşun, mail atın, tüketici haklarına başvuracağınızı fln söyleyin, iki ay ne yahu.

Aynı sorun bende de var, bölgede arıza oluştu onu düzelttikten sonra Google, sosyal medya siteleri, Steam, Discord hariç site veya oyunlara giriş yapamıyorum. TTNET kullanıcısıyım ve müşteri hizmetleri temel ayarları deneyip en son "bilgisayarcı çağırın" diyor şaka gibi. Şu an VPN ile idare ediyorum gelişmeleri bildiririm.

Aynı sorun bende de var, bölgede arıza oluştu onu düzelttikten sonra Google, sosyal medya siteleri, Steam, Discord hariç site veya oyunlara giriş yapamıyorum. TTNET kullanıcısıyım ve müşteri hizmetleri temel ayarları deneyip en son "bilgisayarcı çağırın" diyor şaka gibi. Şu an VPN ile idare ediyorum gelişmeleri bildiririm.
Hocam hiç boşuna bekleme eğer her seyi denediysen baska bir internet saglayiciya geç bitsin.

Önceden bilgisayara proxy VPN tarzı şeyler kurduysanız bir sorun olmuştur hiçbir şey işe yaramıyorsa format işe yarayabilir.

Önceden bilgisayara proxy VPN tarzı şeyler kurduysanız bir sorun olmuştur hiçbir şey işe yaramıyorsa format işe yarayabilir.
4 telefon 1 tablet 3 bilgisayar var evde hepsinde aynı problem. Şuan 1.1.1.1 'in vpn'iyle interneti kullanabiliyorum

Hocam hiç boşuna bekleme eğer her seyi denediysen baska bir internet saglayiciya geç bitsin.

Memleketimdeki köy hattımda bu sorunu yaşıyorum, maalesef başka sağlayıcı yok burada.

Sorun ISS'değmiş. Bugün aradılar çözdüklerini söylediler, nasıl çözdüklerini sormak aklıma gelmedi.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı