İnternete zam mı geldi?

TurkNet Haziran 2023'e kadar zam yapmama sözü verdi diye biliyorum.
Hocam söz verdi fakat zam sonrası yapılan açıklamada, firmalara 2022 sonuna kadar zam yok denilmişti diyorlar, haberdar edilmemişler. Dediğim gibi hemen yansıtmasa bile 2023 başına kadar yansıtır tüm firmalar. %67 zammı hiçbir firma kaldıramaz şu an.

Allah ne verdiyse devam. Diz çöktüremezler bize, halkımızı bölemezler!😀 Kaçınılmaz bu zamlar, inşallah çok fazla yapmazlar.
Taahhütü olan yırttı yeni abone olacaklara yada sözleşme yenileyeceklere geçmiş olsun
Geçen gün burada okudum, bir arkadaş TT ile bu zamdan bi hayli önce taahhüt yenilemiş. Zam gelince aramışlar, fiyat artışı olacak diye. Yani artık taahhüt de kurtarmıyor. Bulabilirsem atarım konuyu.

Allah ne verdiyse devam. Diz çöktüremezler bize, halkımızı bölemezler!😀 kaçınılmaz bu zamlar, inşallah çok fazla yapmazlar.

Geçen gün burada okudum, bir arkadaş TT ile bu zamdan bir hayli önce taahhüt yenilemiş. Zam gelince aramışlar, fiyat artışı olacak diye. Yani artık taahhüt de kurtarmıyor. Bulabilirsem atarım konuyu.

Hakkınızı aramazsanız tabii ki fiyatı arttırırlar hukuken böyle bir şey imkansız sözleşme yapılmış imzalar atılmış 2 yıl boyunca sabit ücret ödeyeceğinize dair öyle bir durumda mahkemeye verme hakkınız bile doğar. Boynunuzu büküp tamam derseniz zamda yaparlar zamcıkta kısacası hakkınızı arayacaksınız ben 10 yıldır TT kullanıyorum taahhütlü olarak bu süreçte yapılan zamlardan bir kere bile etkilenmedim. Sözleşmede ne yazıyorsa o gelir.

Oradan buradan duyup yazıyorsunuz hakkınızı arayacaksınız kardeşim. Koyun olmayın çok merak ediyorum bunu diyen iki laf edip sözleşmenin hukuki geçerliliğinden bahsetmiş midir TT çalışanlarına ben diyeyim yok sinirlenip telefonu kapatmıştır.

Sözleşme varsa etkilemez. 16 Mbps hızım var. Normal de bu 120 TL ama ben 85 TL ödüyorum. Mayıs da sözleşme bitiyor benim. Fakat yeniden ve bu sefer 24 Mbps olarak sözleşmeyi yenileyeceğim. Bunun normal fiyatı 135 TL ama sözleşmeli olduğum için muhtemelen 90-95 TL gibi bir şey öderim.

Sözleşme varsa etkilemez. 16 Mbps hızım var. Normal de bu 120 TL ama ben 85 TL ödüyorum. Mayıs da sözleşme bitiyor benim. Fakat yeniden ve bu sefer 24 Mbps olarak sözleşmeyi yenileyeceğim. Bunun normal fiyatı 135 TL ama sözleşmeli olduğum için muhtemelen 90-95 TL gibi bir şey öderim.
Hocam Mayıs ayında fiyatlar kesin güncellenir. Asla 90 95'e vermezler 1 2 yıl öncesi gibi. Engelli yakınınız varsa indirimden yararlanırsınız ancak bu saatten sonra.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı