İnternete zam mı geldi?

Ülkecek İlk Çağ'ya dönüş yapacağız sanırım; elektrik pahalandı, internet pahalandı, doğal gaz pahalandı, market fiyatları pahalandı, teknolojiyi söylememe bile gerek yok; Amazon kabileleri gibi yaşayacağız bundan sonra. Avcılık/toplayıcılık, kıçımıza da yapraktan don giydik mi, tamamız.

Ülkecek İlk Çağ'ya dönüş yapacağız sanırım; elektrik pahalandı, internet pahalandı, doğal gaz pahalandı, market fiyatları pahalandı, teknolojiyi söylememe bile gerek yok; Amazon kabileleri gibi yaşayacağız bundan sonra. Avcılık/toplayıcılık, kıçımıza da yapraktan don giydik mi, tamamız.

Gıda, teknolojik aletler, doğalgaz vesaire anlarsın. Ama elektrik sonsuz üretilebilir. Bu yüzden de Avrupa ve Asya'da internet sudan ucuzdur. Eskiden dünyanın en hızlı interneti Güney Kore'deydi. Şimdi birinci Singapur. GK düşmedi, yerinde sayıyor. Sadece Singapur daha hızlı interneti daha ucuza verdiği için GK'yi geçti. Bizim gibi ülkeler de sömürgeci olduğu için böyle. Orta Doğu, Afrika ve Avrasya bölgesi falan hepsinin kafası aynı. Hepsi sömürgeci.

Hocam Mayıs ayında fiyatlar kesin güncellenir. Asla 90 95'e vermezler 1 2 yıl öncesi gibi. Engelli yakınınız varsa indirimden yararlanırsınız ancak bu saatten sonra.

Önemli olan kaçında geleceği eğer Mayıs'da gelirse. 13'ünden sonra gelirse şanslıyım ve umarım öyle de olur. 🤪

Bimde 3,5 lira olan mısır şuan 15 lira olmuş canım çektiğinde ısıtıp biraz mayonezle yerdim artık onu da yapmıyorum sürekli bir şeyleri bırakmak zorunda kalıyorum. Yakında sadece su mu içeceğiz bilmiyorum.

Yeni aboneler için şu andan itibaren 2023'e kadar sabit fiyat var, evet. Ancak 2022 Haziran itibarıyla mevcut abonelerine de zam yansımış olacak.

Öyle şey mi olur benim sözleşmem 2 senelik ve 2023 Mart ayında bitecek şu an 121 TL ödüyorum zaten ve 35Mbps alıyorum(!) mevcut sözleşmeme ekstra zam yapmalarının mümkünatı yok.

Bimde 3,5 lira olan mısır şuan 15 lira olmuş canım çektiğinde ısıtıp biraz mayonezle yerdim artık onu da yapmıyorum sürekli bir şeyleri bırakmak zorunda kalıyorum. Yakında sadece su mu içeceğiz bilmiyorum.

Onu da sokaktan içeriz, yağmur yağınca. Bir damacana su kaç lira oldu artık takip edemiyorum.

Geçen gün bardak mısır alayım dedim. En küçüğü 7 TL, daha da almam. Almasam kim ne diyecek.

@ElmalıGofret O konuda bir fikrim yok ancak Mart ayı itibariyle yeni abonelere %45 zam geldi. Mevcut abonelere de aynı zammın Haziran ayında yansıyacağı söylendi. Mevcut abonelere zam öncesi 3 ay süre tanınmış oldu böylelikle.

Öyleyse madem, yırttım. Mayısın 13'ünde bitiyor benim sözleşme çünkü. Yenileyeceğim hemen.

Arkadaşlar taahhüt varsa problem yok çünkü ortada sözleşme var millete yanlış bilgi vermeyin yapmaya yeltenebilirler mi evet hakkınızı bilin itiraz edin.

2:00 2:20 arası açıklıyor işte.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı