Teriblephoenix
Hectopat
Daha fazla
Türk Telekom altyapısı kullanan internet sağlayıcılarını 100 Mbps sınırını kaldırmıştı o yüzden olabilir mi?
Niye iş alsın?
Türk Telekom alt yapısını hiç kullanmıyorum ki tamamen Superonline sistemi var.
Türk Telekom altyapısı kullanan internet sağlayıcılarını 100 Mbps sınırını kaldırmıştı o yüzden olabilir mi?
Niye iş alsın?
Altyapı çalışması falan var mıydı?
Bilmem belki bu kadar internet kullandığını bile bile bu durumu belirtmediği için şikayetci olabilirler tabii nasıl oluyor o işler bilmiyorum.
10 senedir aynı sitede aynı binada yaşıyorum 10 sene önce nasıl sistem kurulduysa hala aynı siye içine beyaz logar kapaklarında Superonline yazar bodrum katında da ana dağıtıcısı var ve her daireye fiber kablo çektiler evde 2 tane modem var fiberin girdiği modem o modem de ana modeme bağlı olarak çalışıyor.
Merhabalar;
Bu bir problem değil fakat başka kişilerde de bu var mı bilmiyorum. Superonline kullanıcısıyım. 100 Mbps internet fiber + TV+ şeklinde bir paketim var ve 150 TL fatura ödüyorum. Problem demeyelim fakat paketim aldım alalı hiç 100 olmadı her zaman 200-300 arasında kullandım internetimi. Geçenlerde format attım bilgisayarıma tamamen temiz kurulum dolayısı ile oyunlarım ve programlarım gitti. Steam üzerinden indirme rakamlarını görünce şoke oldum. Speedtest sonucuna göre 900 Mbps gibi bir internet alıyorum. Aşırı şaşırdım duruma ve 1 haftadır ortalama olarak takip ediyorum düşme olmadı şu ana kadar. Böyle bir şey yaşayan var mı acaba?
@kerbSuperonline abonelerinde son zamanlarda benzer durumu yaşayanlar artmaya başladı, ilginç. Sosyal'de benzeri durum ile karşılaştığını söyleyen birkaç kişi var, isimlerini hatırlayabilirsem etiketlerim.
@kerb
Superonline uploadları yükseltti mi?
Superonline uploadları yükseltti mi? Yoksa geçen günlerde olan karışıklıklardan biri dolayısı ile mi yükleme hızım böyle? Yurt içinde de yurt dışında da aynı. Birazdan YouTube'da deneyeceğim. YouTube üzerinde yine 10 upload hızıyla yükleme yapılıyor.www.technopat.net
@BlackCowboy
Çözüldü: Turkcell Superonline Upload Hızı
200 Mbps paketimle aldığım hız sizce normal mi? Gerçekten şaşırıyorum bazen bu Turkcell hizmetlerine. Şikayet etmiyorum ama sebebi nedir?www.technopat.net
@fushigurotoji
Superonline yüksek hız sağlıyor
Merhabalar. Internet paketim 100 indirme ve 10 yükleme hızı olmasına rağmen bir haftadır indirme hızım 800 civarı ve yükleme hızım ise 90 civarı. Böyle bir şeyi benden başka yaşayan Superonline fiber kullanıcıları var mı?www.technopat.net
@Evilmonster
Superonline ani hız yükselmesi
Merhabalar, garip bir durumla karşı karşıyayım. Turkcell Superonline'ın 35 Mbit paketini kullanıyorum ve fiber. 2 gündür garip bir şekilde saat 23.00'dan sonra internet hızı aniden yükseliyor. Örneğin Drive'a 800 MB boyutunda video yüklerken az önce 15 saniye gibi bir sürede yükledi, arkasından...www.technopat.net
@Quixen
Superonline paketten hızlı bağlanıyor
Yani 1 haftadır aynı bu şekil: Kullanıyorum interneti sırf merakımdan kabloyla modeme bağlanıp interneti test etmiştim 1 Gbps indirme ve 100 Mbps yükleme hızlarını almıştım. Yine kabloyu taksam yine aynı sonucu alırım çünkü normalde Superonline paketim 25 Mbit'e 3 Mbit'lik bir paket, müşteri...www.technopat.net
Bunlar sadece birkaçı.