İnternetim odadan çekmiyor

otantikçocuk32

Hectopat
Katılım
20 Kasım 2019
Mesajlar
1.323
Çözümler
2
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba tadilat dolayısı ile anneanneme taşınmak zorunda kaldım modem havada asılı olduğu için de kablo çekemiyorum. Haliyle gidip ASUS'un USB Wi-Fi zımbırtısını aldım. Ancak internet beklediğim gibi değil odanın kapısını kapatıyorum ve modeme de uzak olduğu için zayıf kalıyor. Bunun için ne yapmamı önerirsiniz almam gereken ya da indirmem gereken bir uygulama ya da ayar var mı? Cevaplar için teşekkürler.
 
Kablolu/Kablosuz ne kadar hız alıyorsunuz? Genellikle yanlış Wi-fi kanalı seçiminden dolayı hız kaybı çok oluyor. Alttaki rehberi inceleyerek modeminize uygun ayarı yapabilir veyahut USB kablo uzatıcısı ile farklı bir yere konumlandırabilirsiniz.
 
Kablolu/Kablosuz ne kadar hız alıyorsunuz? Genellikle yanlış Wi-Fi kanalı seçiminden dolayı hız kaybı çok oluyor. Alttaki rehberi inceleyerek modeminize uygun ayarı yapabilir veyahut USB kablo uzatıcısı ile farklı bir yere konumlandırabilirsiniz.

İnanın hiç bilmiyorum. Modem erişemeyeceğim bir yerde onun için USB Wi-Fi aldım ve normal değil telefonda herhangi bir problem yaşamıyorum ancak bilgisayarda yaşıyorum.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı