Bilgisayarınız kaç yıllık?Başlıkta gördüğünüz gibi telefonda internet normal ama bilgisayarda download 0.1-0.5 falan arada normal hızlarına geliyor ama çok kısa süreliğine. Bütün sürücüleri güncelledim ve bilgisayara 1 ay önce format attım.
1 yıl bile olmadı ve laptop.Bilgisayarınız kaç yıllık?
Denemedim.Bilgisayarı kablolu bağlamayı denedin mi?
Laptop modeli üzerinden WİFİ için gerekli Driver (yazılım) indirin.1 yıl bile olmadı ve laptop.
Denemedim.
@İrtifa Kabloda olması gereken hızlarda.
Bilgisayara bir zarar gelmedi son 1 haftadır böyle. Sürücüler güncel demiştim. Oyunlarda çok fazla pingim var ama hız testlerinde düzeldi.Laptop modeli üzerinden WİFİ için gerekli Driver (yazılım) indirin.
Hala düzelmez ise Wifi kartında bir problem olabileceğini düşünüyorum. Harici bir Wifi alarak veya garantiye göndererek halledilebilir.
Laptop'un modeli üzerinden Wifi sürücüsünü bulun (resmi siteden)/interneti, modemi kapatın/Eski sürücüyü kaldırın/Üreticinin paylaştığı sürücüyü kurun.Bilgisayara bir zarar gelmedi son 1 haftadır böyle. Sürücüler güncel demiştim. Oyunlarda çok fazla pingim var ama hız testlerinde düzeldi.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.