İnternetin gün içinde sürekli kopması

nojogen

Decapat
Daha fazla  
Son 2-3 haftadır bu sorunu yaşıyorum. Gün içinde bilgisayarı kullanırken 3-4 defa internetim kendi kendine kopup birkaç dakika sonra yeniden bağlanıyor. Bazen ise hiç bağlanmıyor, manuel olarak ağa bağlanmam gerekiyor. Normalde sıkıntı yok ama Online oyunlarda ya da bir dosya indirirken internetin kopması can sıkmaya başladı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Modem arayüzünden WLAN kısmına girip WLAN bant geçiş ayarı açık ise kapatın. Ardından Wi-Fi kanalını değiştirmeyi deneyin. 2.4 GHz için 11 ya da 13 5 GHz için ise 36 kanalını deneyebilirsiniz.
Deneyeceğim.

Modem arayüzünden WLAN kısmına girip WLAN bant geçiş ayarı açık ise kapatın. Ardından Wi-Fi kanalını değiştirmeyi deneyin. 2.4 GHz için 11 ya da 13 5 GHz için ise 36 kanalını deneyebilirsiniz.
Denedim fakat hala aynı sorunu yaşıyorum.

Son düzenleme:
Laptopu modemin yanına götürüp denedin mi? Arada mesafe olduğu için kopukluk yaratıyor olabilir.
Önceden olmuyordu. Arada çok bir mesafe yok hemen yan odada modem. 2.4 GHz kullanıyorum nolur nolmaz bir kopukluk olmasın diye.

Laptopu modemin yanına götürüp denedin mi? Arada mesafe olduğu için kopukluk yaratıyor olabilir.
Hocam sorunu hala çözemedim. Başka bir fikriniz yoksa garantiye gönderteceğim laptopu.

Son düzenleme:
Önceden olmuyordu. Arada çok bir mesafe yok hemen yan odada modem. 2.4 GHz kullanıyorum ne olur ne olmaz bir kopukluk olmasın diye.

Hocam sorunu hala çözemedim. Başka bir fikriniz yoksa garantiye gönderteceğim laptopu.

Farklı bir bilgim yok.

Klasik DSL sorunu cihazı yeniden başlat ya da oturup düzelmesini bekle. O modemi 2 saat kapalı tutup sonra açmaya kalkışınca düzelecek bu sefer niyetiyle basarsın power'a ama bir şey değişmez.

Kanal veya GHz'i değiştirince mahallenin lideri olmuyor modem bu taktikler eskide kaldı. Yine kanal çakışmalarına parazite ve ağ trafiğine giriyor.

Abi sen çok ince düşünüyorsun bak güldürüyorsun beni yapma dur.

Son düzenleme:
Her zaman oluyor bu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…