İnternetin sınırsız olduğu nasıl anlaşılır?

thebigboss

Kilopat
Merhaba. Biz aylık 70 TL internet faturası ödüyoruz. Anladığım kadarıyla internet kotasız, ve sınırsız. Dün 27 GB dosya indirdim. Bugün bir 27 GB daha indireceğim. Ama aklıma bir şey takıldı. Toplam 54 GB indirdim. İnternet faturası gene aynı mı gelecek? Ve hız da bir düşüş yaşar mıyım? Kota yok dediler sanırım ama varsa eğer kotayı aşarsam daha fazla mı fatura ödeyeceğim, yoksa aynı mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba. Biz aylık 70 TL internet faturası ödüyoruz. Anladığım kadarıyla internet kotasız, ve sınırsız. Dün 27 GB dosya indirdim. Bugün bir 27 GB daha indireceğim. Ama aklıma bir şey takıldı. Toplam 54 GB indirdim. İnternet faturası gene aynı mı gelecek? Ve hız da bir düşüş yaşar mıyım? Kota yok dediler sanırım ama varsa eğer kotayı aşarsam daha fazla mı fatura ödeyeceğim, yoksa aynı mı?
Online İşlemlerden veya MH ile görüşüp öğrenebilirsin. Kota yoksa sorun yok faturan değişmez.

Benim bildiğim kotayı aşınca internet hızın 2 kat yavaşlıyor.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı