Internet’in Sonuna Yaklaşıyoruz

Ali Güngör

Genel Yayın Yönetmeni
Yönetici
Katılım
22 Haziran 2011
Mesajlar
53.490
Çözümler
17
Yer
İstanbul Türkiye
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Technopat
Profil Kapağı
1523300036
Internet’in Sonuna Yaklaşıyoruz
Internet’in Sonuna Yaklaşıyoruz

Internet çoğu kişi için sınırsız bir deniz gibi görünebilir, ancak son açıklanan veriler bunun tersini gösteriyor. Internet teknolojisi yıllardır hayatımızda ve günlük yaşantımız bunun sayesinde çok daha kolaylaştı. Ancak her güzel şeyin olduğu gibi Internet’in de bir sonu var. En azından IPv4 adreslerini düşünürsek bu böyle. 2011 yılında IP adreslerinde stokların tükenmeye yakın olduğu dillendirilmişti. Görünüşe

Internet’in Sonuna Yaklaşıyoruz Technopat

1117342.gif


Daha fazlası...
 
Bir kaç dönüm IP çevirelim ileride değerlenir. :LOL:
2000 yılına girerken de böyle bir şeyler olmuştu ve hala buradayız. :astronot:
 
Başlık çok gereksiz. İçerik sona doğru başlığı yalanlıyor. "İnternetin sonuna yaklaşıyoruz." demek ise, sadece tık alma çabası gibi göründü gözüme.

2000 ve 2012 yıllarında aynı şeyler dillendirilmişti. "Kıyamet geliyor." ve "Teknoloji çökecek. Güneş fırtınaları bizi bin yıl geriye götürecek." deniyordu. Hani nerede?

Tutarlı sallasınlar.

Ayrıca, bu haberi ben bir hafta öncesinde okudum. Çok geriden geliyorsunuz. Yabancı siteler haber yapıyor. Sizler ve sizin gibi siteler, yabancı siteleri lokomotif yapıp, arkasına takılıyorsunuz.

Aynı haberi birer gün arayla, bir hafta boyunca 7 ayrı Teknoloji sitemizde okudum.

Ağlanacak halimiz var. :D
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı