İnternetsiz ve ücretsiz oyun önerisi

AsrielDreemurr

Picopat
İyi geceler, uzun bir süreliğine internetim olmayacak. Epic Games'ya da Steam'dan oyun önerebilir misiniz internetsiz ve ücretsiz?

Son düzenleyen: Moderatör:
İyi geceler, uzun bir süreliğine internetim olmayacak. Epic Games'ya da Steam'dan oyun önerebilir misiniz internetsiz ve ücretsiz?

Hocam telefon internetini bilgisayara bağlayabilirsin USB kablo ile ben şu an öyle yapıyorum 3 aydır BF1'e falan girebiliyorum YouTube takılıyorum 16Mbps gibi oluyor bayağı iyi yani dene bence.
(Telefondaki Wi-Fi'yi bile bağlayabiliyorsun mobil veri olmasına gerek de yok.)

Mount and Blade Bannerlord.
The Walking Dead serileri.
Cities Skylines 2
Microsoft Flight Simulator.
Uncharted.
Dying Light 1-2
ETS 2

Bu arada hocam telefon internetini bilgisayara bağlayabilirsin USB kablo ile ben şu an öyle yapıyorum 3 aydır BF1'e falan girebiliyorum YouTube takılıyorum 16Mbps gibi oluyor bayağı iyi yani dene istersen.
Hocam bunların hiç birisi zamanında ücretsiz dağıtılmadı ve ücretsiz de olmadı ki?

Mount and Blade Bannerlord.
The Walking Dead serileri.
Cities Skylines 2
Microsoft Flight Simulator.
Uncharted.
Dying Light 1-2
ETS 2

Bu arada hocam telefon internetini bilgisayara bağlayabilirsin USB kablo ile ben şu an öyle yapıyorum 3 aydır BF1'e falan girebiliyorum YouTube takılıyorum 16Mbps gibi oluyor bayağı iyi yani dene istersen.

(Telefondaki WİFİ'yi bile bağlayabiliyorsun mobil veri olmasına gerek de yok.)
Hocam bunlar paralı ama.

Hocam bunların hiçbirisi zamanında ücretsiz dağıtılmadı ve ücretsiz de olmadı ki?

Pardon hocam internetsiz olarak anladım ben. Ama ETS ve TWD serilerini ücretsiz gelmişti ben almıştım.

Pardon hocam internetsiz olarak anladım ben. Ama ETS ve TWD serilerini ücretsiz gelmişti ben almıştım.
TWD olabilir de ETS 2 dağıtılmadı diye hatırlıyorum yine de.

ETS 2 nerede ücretsiz verildi ki? Epic Games'te kendisi bile yok.

Bayağı önceydi hocam yaz kampanyasında özel bir şey olmuştu bedava dağıtmışlardı diye almıştım ben.

ETS 2 nerede ücretsiz verildi ki? Epic Games'te kendisi bile yok.

Tamamdır hocam ben zaten başta sadece internetsiz anladım ve belirttim daha konuşmaya gerek yok bence.

Bayağı önceydi hocam yaz kampanyasında özel bir şey olmuştu bedava dağıtmışlardı diye almıştım ben.
Çok ilginç. Normalde GTA 5'i de göremedim ücretsiz dağıtıldığını ama millet sürekli hatırlatıp duruyordu. ETS 2'yi baya kişi almamış herhalde o zaman.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı