İnternette 20 TL'ye satılan Windows 10 lisansları güvenilir mi?

Hocam hayatımda KMS üzerinden etkinleştirip sorun yaşayan görmedim. Ne yaptığınız belli ayrıca. Artık şu algıyı yaratmayın korsana destek yok ya da güvenilir değil deyip 10 TL'lik kod alın diyorsunuz. Neredeyse ikisi de aynı. Eğer alacağım diyorsanız gidin 1000 küsur lirayı ödeyin.

Korsan kullanmaktan daha kötü. 10 TL'ye sahtekar insanlardan key alarak onların yaptıklarına ortak oluyoruz.

Hocam hayatımda KMS üzerinden etkinleştirip sorun yaşayan görmedim. Ne yaptığınız belli ayrıca. Artık şu algıyı yaratmayın korsana destek yok ya da güvenilir değil deyip 10 TL'lik kod alın diyorsunuz. Neredeyse ikisi de aynı. Eğer alacağım diyorsanız gidin 1000 küsur lirayı ödeyin.
Arkadaşım lütfen öğren de gel. 10 TL'lik key dediğin şeyle KMS sunucusuna bağlanıp güncelleştirmeleri hayatında hiç göremeyeceğin bir makine üzerinden alıp, hayatında hiç göremediğin yöntemlerle içerisine zararlı yazılım yüklenerek size gönderiyorlar. Key dediğin şey direkt Windows'a bağlı öyle güncelleştirmeleri başka bilgisayar üzerinden çekmek gibi bir işlem yok. Hey yavrum hey kms ile ucuz key karşılaştırıyoruz.
Korsan kullanmaktan daha kötü. 10 TL'ye sahtekar insanlardan key alarak onların yaptıklarına ortak oluyoruz.
KMS üzerinden kullandığın yazılım sahtekarlık değil yani ?:D

Arkadaşım lütfen öğren de gel. 10 TL'lik key dediğin şeyle KMS sunucusuna bağlanıp güncelleştirmeleri hayatında hiç göremeyeceğin bir makine üzerinden alıp, hayatında hiç göremediğin yöntemlerle içerisine zararlı yazılım yüklenerek size gönderiyorlar. Key dediğin şey direkt Windows'a bağlı öyle güncelleştirmeleri başka bilgisayar üzerinden çekmek gibi bir işlem yok. Hey yavrum hey kms ile ucuz key karşılaştırıyoruz.

KMS üzerinden kullandığın yazılım sahtekarlık değil yani ?:D

Emin ol sahtekarları yükseltmekten bin kat daha iyi.

Arkadaşım lütfen öğren de gel. 10 TL'lik key dediğin şeyle KMS sunucusuna bağlanıp güncelleştirmeleri hayatında hiç göremeyeceğin bir makine üzerinden alıp, hayatında hiç göremediğin yöntemlerle içerisine zararlı yazılım yüklenerek size gönderiyorlar. Key dediğin şey direkt Windows'a bağlı öyle güncelleştirmeleri başka bilgisayar üzerinden çekmek gibi bir işlem yok. Hey yavrum hey KMS ile ucuz key karşılaştırıyoruz.

KMS üzerinden kullandığın yazılım sahtekarlık değil yani?:D

Güldüm hocam kahkaha attım. Hasan Kan Kayadan daha komiksiniz. Ayrıca KMS dediğiniz şey korsan değil, Key Management Service.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı