Burhanmiracım
Hectopat
Daha fazla
Kısa bir süre önce güvenilir alışveriş sitelerinde 50 ₺ gibi ucuza satılan Windows 10 ürün anahtarları gördüm. Ayrıntılara baktığımda ürün satıcısı çok başarılı satıcı olarak gözüküyordu ve kendini Microsof'tun Türkiye resmi yetkili satıcısı olark tanıtıyordu. Ayrıca açıklamada: Neden bu kadar ucuz? Çünkü sanal ortamda satıldığı için hiçbir vergi ve masraf olmadığı için, OEM olduğu için vs. şeyler yazıyordu. Bunlar bana pek inandırıcı gelmedi ama yorumlara baktığımda çoğu kişi memnun olmuş ürün anahtarlarının işe yaradığını yazmıştı. Sorulara baktım bir adam ürün anahtarı işe yaramış fakat fatura kendisine ulaşmadığı için site yönetimine bildireceğini yazmıştı. Satıcı abi öğrenciyim çok yoğunuz yetiştiremiyoruz diye cevap yazmıştı.
Şimdi sizce bu internette 50 TL'ye satılan anahtarlar gerçekten güvenli mi? Gidip 900 TL'ye orijinal Windows 10 mu almalıyım? Yoksa 50 TL'ye ürün anahtarı mı? Geçenlerde bu forumda önerildiğini bile gördüm. Hatta yanlış hatırlamıyorsam yasal falan da diyorlardı ancak ben sizin de görüşlerinizi alayım dedim.
Şimdi sizce bu internette 50 TL'ye satılan anahtarlar gerçekten güvenli mi? Gidip 900 TL'ye orijinal Windows 10 mu almalıyım? Yoksa 50 TL'ye ürün anahtarı mı? Geçenlerde bu forumda önerildiğini bile gördüm. Hatta yanlış hatırlamıyorsam yasal falan da diyorlardı ancak ben sizin de görüşlerinizi alayım dedim.
Son düzenleyen: Moderatör: