İnternette kendimi nasıl iyi bir şekilde gizleyebilirim?

Tugend22

Femtopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. İnternette kendimi iyi bir şekilde gizlemek istiyorum çünkü maalesef sürekli huzursuz oluyorum. Örnegin konuştuğumuz yer 2 dakika sonra TikTok'ta video olarak çıktı. Herkesin önerdiği tor tarayıcısıyla Dark webi araştırdım.(ıllegal bir şey yapmadım. Siteleri inceledim).VPN kullanıp hiçbir şey indirmedim bu sitelerden buna rağmen 2 defa virus yedim. Sürekli bizleri dinliyorlar. Ayrica bana keylogger trojan vs atılmadıgından nasıl emin olabilirim? Maalesef biraz huzursuz durumdayım.

Son düzenleme:
Merhaba arkadaşlar. İnternette kendimi iyi bir şekilde gizlemek istiyorum çünkü maalesef sürekli huzursuz oluyorum. Örnegin konuştuğumuz yer 2 dakika sonra TikTok'ta video olarak çıktı. 2 defa virus yedim. Sürekli bizleri dinliyorlar. Ayrica bana keylogger trojan vs atılmadıgından nasıl emin olabilirim?

İlk önce bilgisayarın için bir VPN al, ardından Opera tarayıcı VPN'i kullan. Reklam engelleyiciler kullan. Mikrofon, kamera erişimini diğer uygulamalara kapat.

İnternette güvende olmanın 2 yolu var kendin hakkında çok fazla bilgi vermeyeceksin, bilgi yoksa risk de yok. İkincisi doğrulanmamış hiçbir kaynaktan PDF dahi olsa dosya indirmeyeceksin. Bu şekilde ne virüs yersin ne kişisel olarak rahatsızlık duymazsın.

Trojan yememek tamamen sizin elinizde. Güvenmediğiniz kaynaklardan indirme yapmayın. Tor ağını kullanın.

İlk önce bilgisayarın için bir VPN al, ardından Opera tarayıcı VPN'i kullan. Reklam engelleyiciler kullan. Mikrofon, kamera erişimini diğer uygulamalara kapat.
Opera tarayıcı VPN'i güzel bir alternatif değil.

Tor Tarayıcı , VPN , VDS/VPS kullanın kendiniz hakkında bilgi vermeyin reklam ve izleyicileri engelleyin ve güvenmediğiniz siteye erişim vermeyin güvenmediğiniz şeyler indirmeyin.

Ben Opera kullan demedim zaten bilgisayarında VPN kullan tarayıcı da da Opera kullanabilirsin dedim çift VPN olması için. Sündürmeyin lütfen.

Nasıl anlamak isterseniz. Benim yazdığım yorumdaki kasıt Opera araya girince gizlilik dediğiniz iş fıs oluyor. Çift VPN + Opera kullanmak yerine Tor kullanın. Üzmez.

Nasıl anlamak isterseniz. Benim yazdığım yorumdaki kasıt Opera araya girince gizlilik dediğiniz iş fıs oluyor. Çift VPN + Opera kullanmak yerine Tor kullanın. Üzmez.
Hocam aynı şeyi diyorlar ama dediğim gibi bu adamlar o sitelere girdikten 5dk sonra virus attı madem tor güvenilirdi nasi çok rahat attı

Tor Tarayıcı , VPN , VDS/VPS kullanın kendiniz hakkında bilgi vermeyin reklam ve izleyicileri engelleyin ve güvenmediğiniz siteye erişim vermeyin güvenmediğiniz şeyler indirmeyin.
Peki log tutmayan vds var mı paralı olduğunu biliyorum

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı