İnternette küfür ettiğim için bana dava açılacak

WQKEJQLASKJXKLAWKLEWQJEKLSKLJQWEJQWLE

Bende küfür etmiştim aynısını bana da demişlerdi. Aradan 6-7 ay geçti ama hala bir şey olmadı. Bence seni korkutmak için yapmışlar.

Ah evet ben de yaşamıştım bunu nisan 2020'de ama adam adımı soyadımı falan da bulmuştu ve hiçbir şey olmadı hala. 9 ay falan olmuştur sanırım. Keşke kameramı açmasaydım, adam SS almıştı yüzümü.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
2008 yılında birine sövmüştüm internetten. İP adresini bulup dava edeceğim seni bekle demişti. Bekliyorum lan dedim. Sonuç; 12 yıldır bekliyorum.
WQEJWQKLAXJKLQWJEKLQASKLXZJKLQEJKQWLZXKLJQWELJWQKLEJQWKLEJQWKLEJQWKLEJQKLASDJKLWQEJKLWQJEKQWLEJWQKLEJQWKLEJQWE
 
wqkejqlaskjxklawklewqjeklskljqwejqwle

Ah evet bende yaşamıştım bunu nisan 2020'de, ama adam adımı soyadımı falan da bulmuştu ve hiçbir şey olmadı hala 9 ay falan olmuştur sanırım. Keşke kamera mı açmasaydım adam SS almıştı yüzümü.

FaceTime açtınız aga. Yüzünü nasıl gösterdin?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Ettiğin küfür hafifse bir şey olmaz ama adamın anasına-bacısına sövdüysen haketmiş olursun. Ancak ufak küfür falansa burada boş yere hakettin yazan duyarcıları takma. Çünkü beyefendiler 17 yaşında "lan" bile dememiştir, emin olabilirsin. Ne de olsa hepimiz sütten çıkmış ak kaşığız.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Ettiğin küfür hafifse bişe olmaz, ama adamın anasına-bacısına sövdüysen haketmiş olursun. Ancak ufak küfür falansa burada boş yere hakettin yazan duyarcıları takma. Çünkü beyefendiler 17 yaşında "lan" bile dememiştir, emin olabilirsin. Ne de olsa hepimiz sütten çıkmış ak kaşığız.
Adam bana kardeşim ben 26 yaşındayım demişti korkuturken nasıl inandım aklım almıyor.
ASKAJKLDJKQWEKLQWASKLQKLJKQWLJDKLQEJKWQLEQ 15 Yaşındaydım
 

Yeni konular

Geri
Yukarı