İnternette reset sorunu

12eren12

Centipat
Arkadaşlar öncelikle merhaba;

Bilgisayarım Intel i7 işlemci 8 GB belleğe sahip bir cihaz. Geçtiğimiz hafta bilgisayarı açmak istediğimde cihaz açılmadı. Bunun üzerine kasayı açarak kontrol yaptım donanımdan biraz anlarım ekran kartından dolayı olduğunu anladım. Parçayı söktüm anakartta bulunan VGA giriş ile bağladım açıldı. Driver sildim Windows 7 vardı formatlayıp 10 kurdum şimdi ekran kartı tamamen çalışmıyor.

Word of Tanks, FIFA17 gibi oyunları düşük grafikte istediğimiz kadar oynayabiliyoruz.

Ancak ne zaman internete girsem veya ekranda oyun açık olmasa cihaz taş çatlasın 5 dakika sonra reset atıyor. Oyunsa problem yok ama web ise resetleniyor ne yapmalıyım?

Şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hayır , masaüstü cihaz :

Quadcore Intel i7 3770 işlemci
gigabyte ga-575m- d2v anakart
grafik işlemci şuan : intel ıvy brıdge
windows10 işletim sistemi
realtek alc887 ses kartı
atheros ar9287 wi-fi kart

İşlemci ısısı : 38-43 derece arası dönüyor

Termal macun düzelttim WD-40 ile anakartı da tıkayıp bekledim 2 ram var üzerinde tek tek denedim yine aynı. Hdd değiştirdim farklı bir ssd takarak denedim olmadı maalesef oyunlarda sorun yok internet aynı lütfen çözüm
Yok mu yardımcı olabilecek biri ?

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı