Kuru kuru
Hectopat
Hayır konuyu yanlış yere açtım sadece troll değil.Dikkat ettiyseniz konu başlıklarında mizah ve eğlence yazıyor.
Hayır konuyu yanlış yere açtım sadece troll değil.Dikkat ettiyseniz konu başlıklarında mizah ve eğlence yazıyor.
Biz de mizah yapıyoruz.Dikkat ettiyseniz konu başlıklarında mizah ve eğlence yazıyor.
Hayır konuyu yanlış yere açtım sadece troll değil.
Hocam bende internetten 5 TB SSD indirdim yerim yok nasıl yer açabilirim?
Bir an inandım.Bende devam ettirdim.
Merhaba arkadaşlar geçen bir abi ile sohbet ediyordum. Sonra abiye CS2 de 5 FPS aldığımı söyledim o da bana bir site verdi oradan biraz RAM indirirsem sorunun düzeleceğini söyledi ve bir sorun olursa ona yazabileceğimi söyledi. Ben de abinin tam dediği gibi yapıp indirdim fakat hiçbir şey olmadı hatta galiba yanlış kurduğum için bilgisayar daha da yavaşladı. Abiye yazıyorum ama hiç cevap vermiyor ayrıca profil resmi de gitti nedense. Bana yardım eder misiniz? Pek anlamıyorum bu işlerden.
Abinin verdiği site: https://freetonlineramstrustus.com
Site çok güvenilir geldi bana ama nedense yapamadım. Hatta isminde de bize güvenin yazıyor çeviriden baktım.
Hocam nasıl böyle bir konu açmak aklınıza geldi.
Ciddi misiniz hocam? 5 TB SSD'yi nereden indirdiniz? SSD'ye atarsınız verilerinizi olur biter.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.