Spawrain Megapat Katılım 13 Nisan 2016 Mesajlar 568 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Eylül 2019 #1 Hepsiburada'dan aldığım telefonun ekran koruma camını taktım. Telefonu 2 gün kullandım beğenmedim. 14 günlük iade hakkım bulunuyor iade edebilir miyim?
Hepsiburada'dan aldığım telefonun ekran koruma camını taktım. Telefonu 2 gün kullandım beğenmedim. 14 günlük iade hakkım bulunuyor iade edebilir miyim?
Fatih Işık Terapat Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Katılım 15 Aralık 2015 Mesajlar 4.242 Makaleler 2 Çözümler 497 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Eylül 2019 #2 Edebilirsiniz fakat ekran koruma camını sökmenizde fayda var. Titiz ve zarar vermeyecek bir şekilde sökün/söktürün ve telefonu ilk hali gibi iade edin. Artı 0 Eksi
Edebilirsiniz fakat ekran koruma camını sökmenizde fayda var. Titiz ve zarar vermeyecek bir şekilde sökün/söktürün ve telefonu ilk hali gibi iade edin.
F Fleptix Hectopat Katılım 8 Ocak 2017 Mesajlar 124 Çözümler 1 Yer Gaziantep 11 Eylül 2019 #3 Spawrain dedi: Hepsiburada'dan aldığım telefonun ekran koruma camını taktım. Telefonu 2 gün kullandım beğenmedim. 14 günlük iade hakkım bulunuyor iade edebilir miyim? Genişletmek için tıkla... Vay hemşehrim. Tabiki iade edebilirsin. Ekran koruma camını kaldır, sil, temizle, gönder. Arkadaş haklı. Artı 0 Eksi
Spawrain dedi: Hepsiburada'dan aldığım telefonun ekran koruma camını taktım. Telefonu 2 gün kullandım beğenmedim. 14 günlük iade hakkım bulunuyor iade edebilir miyim? Genişletmek için tıkla... Vay hemşehrim. Tabiki iade edebilirsin. Ekran koruma camını kaldır, sil, temizle, gönder. Arkadaş haklı.
1 18401 Kilopat Katılım 1 Mayıs 2014 Mesajlar 2.061 Çözümler 1 11 Eylül 2019 #4 Önce iade şartlarını oku bence iade olmaz. Artı 0 Eksi
Tortue Megapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Aralık 2018 Mesajlar 6.140 Makaleler 1 Çözümler 19 Yer İstanbul 18 Eylül 2019 #5 Ekran koruyucu camı çıkartmanız pek bir şey değiştirmez. Sim kartı taktıysanız iade hakkınız bitmiş demektir. Artı 0 Eksi
Ekran koruyucu camı çıkartmanız pek bir şey değiştirmez. Sim kartı taktıysanız iade hakkınız bitmiş demektir.