Internetten ilk defa telefon almak için site önerisi

• Konuyu başlatan deGGa
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 21
  • Görüntüleme 1.035
Bu kadar ürün satan bir firma öyle bir dolandırılıcık yapacağını hiç sanmam.Binlerce ürün satmış ve bir kaçına baktım yorumlarda da öyle söz ve konuda geçmiyor.Bence alabilirsiniz 14 gün geri iade hakınız var nede olsa.Ama daha önce dediğim gibi türkiye garantili olanına bakın.Disbiritör garantili olanlar sıkıntılı.Ben kendim samsung m20 aldım hepsiburadan orginal çıktı.

Bu kadar ürün satan bir firma öyle bir dolandırılıcık yapacağını hiç sanmam.Binlerce ürün satmış ve bir kaçına baktım yorumlarda da öyle söz ve konuda geçmiyor.Bence alabilirsiniz 14 gün geri iade hakınız var nede olsa.Ama daha önce dediğim gibi türkiye garantili olanına bakın.Disbiritör garantili olanlar sıkıntılı.Ben kendim samsung m20 aldım hepsiburadan orginal çıktı.
Alacağım ürün bu;

Gönül rahatlığı ile alabilirsin.Çokda güzel bir tel. ve türkiye garantili.300 üzeri yorumu var.Çoğuda hep mükemel ve muhteşem diye yazmışlar.Ben aldım hiç pişman değilim.Benim kayınçoyada aldım geçen oda çok memnun.Hayırlı olsun kardeşim,iyi günlerde kulanırsın inşallah

Gönül rahatlığı ile alabilirsin.Çokda güzel bir tel. ve türkiye garantili.300 üzeri yorumu var.Çoğuda hep mükemel ve muhteşem diye yazmışlar.Ben aldım hiç pişman değilim.Benim kayınçoyada aldım geçen oda çok memnun.Hayırlı olsun kardeşim,iyi günlerde kulanırsın inşallah
Hangi satıcılardan aldınız?

Şahsen ben 3Dsecure olmayan siteden almam örneğin Trendyol.
Benim aklımdaki sorular şunlar. BittiBitiyor mağazası Şikayetvar'da 29 şikayet almış. Ve çoğu sorunlarına çözüm bulamamış. Diğeri de gelecek olan telefonun yenilenmiş olması. Böyle birşey olursa şikayetlerdeki gibi telefonu açmayacaklar. Lütfen yardım edin.
Hepsiburada'daki mağaza.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı