Önceden Yemeksepeti'ni kullandınız mı? Kullanmadıysanız ilk siparişe özel 100TL indirim veriyor bir bakın derim.
Sepette100 kodundan bahsediyorsanız kullandım. Şu anda bir kupon da yok.
Getirde indirim vardı lezzetegel olması lazım. Yoksa Migros yemek var o da ilk siparişe 100TL veriyordu.
Bütçe meselesi aslında. Aspava pahalı diye biliyorum eğer parasal sıkıntı yoksa bence dışarıda düzgün bir yerden yemek daha mantıklı öbür türlü 100 liralık kuponla eve dışarıda yiyeceğiniz her yemekten daha uyguna sipariş verebilirsiniz.Şimdi kafamda şöyle bir hesap yaptım. Evimin dibinde aspava var. Gitsem ikramlar sınırsız ve 1 pide alsam çiğ köfte mezeler falan garanti doyacagım. İnternette de ortalama aynı şeyler gelecek ama sınırsız değil. Ne yapayım sizce?
1 pide alsanız bile 400 altına kalkmazsınız diye tahmin ediyorum. Dediği gibi bütçe sıkıntı değilse adamakıllı bir şeyler yenebilir. Harici olarak az yemek yapmayı biliyorsanız tavukla çok güzel şeyler yapılabilir.
afiyet olsun.Hocam tavsiye için teşekkürler. Tavuk pirzolayı airfrayer a attım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.