İnternetten kıyafet alınır mı?

Alınır. Ailecek alıyoruz.

Önerdiğiniz uygun fiyatlı ve kaliteli bir site var mı hocam?
Öncelikle şunu söyleyeyim çocuk ürünleri küçük olduğundan dolayı yetişkin ürünlerine göre her zaman daha pahalı olabiliyorlar. Bakabileceğiniz uygun sitelerden biri LCW. Onun dışında DeFacto var. DeFacto daha ucuz.

Siz aldınız mi hocam, nasıl rahat edebiliyor musunuz?

Ben ayakkabı alıyorum onların da numarası belli olduğu için sıkıntı yaşamıyorum. Instagram'da ucuz güvenilir sayfa arıyorsan sc.sarvin tavsiye ederim ama her kıyafetin kalıbı aynı olmadığı için sıkıntı yaşayabilirsiniz. İade konusunda da sıkıntı olabilir. Alacaksanız bedeninizden 1 tık büyük alın. Büyük olursa bol diye giyersiniz ama küçük olursa giyemezsiniz.

Öncelikle şunu söyleyeyim çocuk ürünleri küçük olduğundan dolayı yetişkin ürünlerine göre her zaman daha pahalı olabiliyorlar. Bakabileceğiniz uygun sitelerden biri LCW. Onun dışında DeFacto var. DeFacto daha ucuz.

Ben ayakkabı alıyorum onların da numarası belli olduğu için sıkıntı yaşamıyorum. Instagram'da ucuz güvenilir sayfa arıyorsan sc. Sarvin tavsiye ederim ama her kıyafetin kalıbı aynı olmadığı için sıkıntı yaşayabilirsiniz. İade konusunda da sıkıntı olabilir. Alacaksanız bedeninizden 1 tık büyük alın. Büyük olursa bol diye giyersiniz ama küçük olursa giyemezsiniz.

Sağ olun hocalarım, yine en iyisi LC Waikiki gibi duruyor.

@Oğuzhan Necip Şahin @yaraliordek günaydın hocalarım birşey soracaktım. Bu bizim beden dediğimiz şey Xs,Xl,XXL,2XL,3XL gibi şeyler bunlara göre alacağım, başka herhangi bir şeye gerek değil mi?

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı