Önerdiğiniz uygun fiyatlı ve kaliteli bir site var mı hocam?O yüzden ölçü veren bir siteden alışveriş yapmanız daha iyi olur. Zaten size uyan beğendiğiniz bir kıyafetinizin ölçüsünü örnek alabilirsiniz.
Siz aldınız mi hocam, nasil rahat edebiliyor musunuz?Instagram'dan almanızı tavsiye etmem ama Trendyol gibi mağazalardan alabilirsiniz.
Öncelikle şunu söyleyeyim çocuk ürünleri küçük olduğundan dolayı yetişkin ürünlerine göre her zaman daha pahalı olabiliyorlar. Bakabileceğiniz uygun sitelerden biri LCW. Onun dışında DeFacto var. DeFacto daha ucuz.Önerdiğiniz uygun fiyatlı ve kaliteli bir site var mı hocam?
Siz aldınız mi hocam, nasıl rahat edebiliyor musunuz?
Öncelikle şunu söyleyeyim çocuk ürünleri küçük olduğundan dolayı yetişkin ürünlerine göre her zaman daha pahalı olabiliyorlar. Bakabileceğiniz uygun sitelerden biri LCW. Onun dışında DeFacto var. DeFacto daha ucuz.
Ben ayakkabı alıyorum onların da numarası belli olduğu için sıkıntı yaşamıyorum. Instagram'da ucuz güvenilir sayfa arıyorsan sc. Sarvin tavsiye ederim ama her kıyafetin kalıbı aynı olmadığı için sıkıntı yaşayabilirsiniz. İade konusunda da sıkıntı olabilir. Alacaksanız bedeninizden 1 tık büyük alın. Büyük olursa bol diye giyersiniz ama küçük olursa giyemezsiniz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.